Samsung Smart Tv ekran hatası
Selamlar,
Samsung smart Tv de hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Normal bir şekilde kapattık, açtığımızda ses var ancak ekran kapkara. Bir süre enerjiyi kesip yüke açtık ancak hala görüntü yok. Daha önce bu durum ile karşılaşan var mı acaba ?
Samsung Tizen TV Dahili Uydu
Selamlar,
Samsung Tizen TV kullanıyorum. Binada var olan uydu çıkışını tv ye bağladım. Uydu kuruloumunu yapınca çok az kanal geldi. 150-160 tane falan. Arasında beinsports gibi şifreli kanallar var. Radyolar da geliyor. Ancak pek verim alamadım. Normal uydu alıcılarda daha çok kanal geliyordu. Dahili uyduların geneli böyle mi, yoksa farklı bir ayar ile kanalları zenginleştirebiliyor muyuz acaba?
Twitter 2 faktörülü kimlik doğrulama sorunu
Selamlar,
Twitter hesabıma giriş yapmaya çalışırken 2 faktörülü kimlik doğrulama sayfasında şifre istiyor. Ancak ben böyle bir ayar yapmadım. iOs kayıtlı parolarda doğrulama kodu çıkıyordu ancak şimdi çıkmıyor. Giremiyorum. Bir ihtimal hesabın şifresini sıfırladım, yine de kod istiyor. Bunun bir çözümü yok mudur acaba
Karşıyaka-Mavişehir İnternet Önerisi
Selamlar,
Superonline tarafından yapılan abartı zam sonrasında interneti değiştirmeye karar verdik. İstanbulda Uyduneti kullanıyordum ancak Mavişehirde ki performansını öğrenemiyorum. Bu bölgede memnun kaldığınız, önerebileceğiniz internet tavsiyelerinizse ihtiyacım var. Teşekkürler.
Merhaba,
Şirket içerisinde kullandığımız birden çok sanal sunucu var. Ve ihtiyaçlara göre anlık olarak sunucuların herhangi birini kullanmamız gerekebiliyor. Mac de tüm bu sunucuların ip/şifre bilgileri pc de kayıtlı duruyor, geçiş yapabiliyoruz. Ancak windows da her seferinde diğer sunucunun ip/şifre bilgilerini girmemiz gerekiyor. Tüm bu sunucuların giriş bilgilerini kayıtlı tutmanın bir yolu yok mudur acaba?
Excel Haberleştirme
Selamlar,
Excel dosyalarını birbiriyle nasıl haberleştirebiliriz acaba? Daha önce böyle bir deneyimi olan var mı acaba
Uzak Masaüstü Bağlantısı
Merhaba,
Muhasebe ve ERP uygulamalarımız için uzak masa üstü bağlantısı kullanıyoruz. Sunucuya bağlanarak işlem yapıyoruz. Ancak bu sunucu kullanımı hakkında pek bilgi sahibi değiliz maalesef. 3 oturum görünüyor girmeye çalıştığımda, hepsinde en son kaç dk önce girilip işlem yapıldığı yazıyor. Ancak bunlar tek oturum için mi, yoksa her kullanıcıya ayrı hesap mı açmamız gerekiyor anlayamadık. Bazen sunucuda birileri olduğu için giriş yapamıyoruz
Ubuntu PC'ye Windows Kurulumu
Selamlar,
Yeni gelen HP laptop da Ubuntu kurulu. Windows kurmaya çalışıyorum ancak bir türlü halledemedim. USB ye windows 10 pro iso attım ancak bu ekran ile karşılaşıyorum. Haliyle kurulumu tamamlayamıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var
Smart TV Uydu Kurulumu Hk
|
Isıtıcının Sigorta Attırması
Selamlar,
Evde https://www.gittigidiyor.com/diger-her-sey/kefo-elektrikli-nargile-elektrikli-koz-yakma-makinesi-kozmatik_pdp_566564325 üründen kullanıyorum. Geçen sefer sigorta attırdı, içini açıp toprak kablosunu bağladıktan sonra düzgünce çalıştırdım. Bugün yeniden sigorta attı, içine baktığımda toprak kablosu sarılıydı. Rezistans yanmış olabilir mi, yandığı zaman sigorta atar mı acaba? Daha önce rezistans bozulduğunda böyle bir problem yaşamamıştım.
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: web
emertcaN..! |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 352
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.406 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware