Laptop İçin SSD Upgrade
Arkadaşlar merhaba,
Elimdeki Laptop modeli aşağıdaki gibidir. Ancak benim laptop için hangisi uygundur ve 2 SSD arasında fark nedir ,yardımcı olabilir misiniz? SSD modelleri arasındaki farkı anlayamıyorum :(
Legion 5-15ARH05H Laptop (Lenovo) - Type 82B1 - 82B182B500CKTX
Legion 5-15ARH05H Laptop Upgrade
Merhaba Arkadaşlar,
2 yıldır kullandığım Lenovo Legion 5-15ARH05H Laptop - Type 82B1 model bilgisayarımın 512 gb SSD'si artık yetmiyor. Cihazıma uygun RAM ve SSD'leri nereden bulabilirim? Önerileriniz var mı?
Ayrıca sök tak hiç anlamam montaj yapabilecek bir yer biliyor musunuz? Teşekkür ederim,
Selamlar arkadaşlar, Maximum kart cashback kampanyası bugün tekrar yapılacakmış.
Pazarama'dan yapılınca 5000'e 500 TL ekstre indirimine ilave %2 puan (max.100 TL) fayda var bildiğiniz gibi. Buna ilave E-Ticaret kampanyasına'da katılınca 75 TL Maxipuan da varmış kaçmaz bence gençler.
Özetle 5000 TL alımlara 500 ekstre indirimi + 100 TL puan + 75 TL puan
--------
30.01.2023 Güncel durum
1-14 Şubat tarihlerinde Pazarama’dan Nays kart ile yapılan işlemlere %20 hediye para kampanyası varmış. Max. 250 TL kazanılacak kampanyada hediye para 2-3 gün içinde Nays hesaba geri geliyor. Ben sarıkız alacağım, tek gram.
Buna ilave yine cashback kampanyası gelecek deniyor (5000 e 500) ama sadece taksitli işlemlere galiba.2 kampanya için takip edersiniz arkadaşlar…
--------
Arkadaşlar merhaba,
25-30 k bütçe ile balayı önerilerinize acığım. Bu miktar uçak bileti ve konaklamayı da içermeli. Yurtdışı önceliğim olmak üzere , vize çıkma durumu vs de önemli :)
Merhaba arkadaşlar,
Geçen yıl aşağıda belirttiğim modeli satın aladım ama depolama alanını yükseltmek istiyorum. 512 GB kesinlikle yeterli gelmemeye başladı.
Bunu servis vs yapıyor mu? Garanti kapasamında mı ? Bilgisi olan arkadaşlar yol gösterebilir veya yanıt verirse çok sevinirim :)
Lenovo Legion 5 AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 2060 Freedos 15.6" FHD 82B100BCTX
Merhaba Arkadaşlar ,
Maximum Mobil - Pazarama uygulaması üzerinde Online Alışveriş menüsünde sizlerle de paylaşmak istediğim fırsatlar yakaladım. Detaylar aşağıdaki gibiymiş , aktif bir müşteri olarak uygulamada gezerken gördüm. Ayrıca yeni fırsatlar yakaladıkça konuyu güncel tutacağım
----------------------------------------------------------------
Samsung Fırsatları
Cep telefonu alacaklara kaçırılmayacak fırsat! Çift simli Samsung Galaxy M23 128 GB Pazarama'ya özel 4197 TL. 100 TL puan hediyesi de var.
Medieval Total War 2 Benzeri Strateji Önerisi
Arkadaşlar merhaba , iyi bayramlar herkese. Medieval Total War 2 benzeri savaş alanında orduyu yönetebileceğim ve bu bağlamda keyif verip oynanabilecek oyun tavsiyelerini rica edeblir miyim? Empire Total War tarzı tüfeklerin girdiği senaryolar olmasın :)
Arkadaşlar Merhaba,
2 model arasında kaldım ama karar veremedim. Ama başka önerilere de açığım. Lenovoyu seçersem 1tb harddisk nasıl ekletebilirim?
Maximum Mobil - Maximum İşyerim Fırsatları
Merhaba arkadaşlar,
İş Bankası'nın Maximum Mobil uygulaması içerisindeki Gördüm Aldım'ın Büyüyen bir platform olduğunu görüyorum ve yakaladığınızda piyasadan çok daha avantajlı fiyata ürünler bulabiliyorsunuz. En azından ben yakaladığımda aldım ama buraya yazmadım daha önce. Ticari müşteri de olduğum için Maximum işyerim de kullanıyorum 1000 puan fırsatı var Samsung'da şu an.İlgilenen arkadaşlar için güzel avantaj sağlayabilir.
Aşağıdaki Samsung S20 FE 256 GB piyasadaki en ucuz fiyatla aynı ve bunun yanında 300 MaxiPuan veriyormuş.
Aynı zamanda Maximum İşyerim de kullanıyorum belirttiğim gibi ticari müşteri olarak ve S20FE 256 için 5 adet alırsanız 1000 puan veriyor , bence çok iyi. Telefon ticaretiyle uğraşan arkadaşlar kaçırmasın.
7.000 TL Sistem Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. Donanım hakkında sadece yüzeysel bilgim var. Bu sebeple hazır toplanmış bir sistem almak istiyorum. Rica etsem anlayan arkadaşlar öneri yapıp yol gösterebilir mi? Kazıklanmak istemiyorum , çünkü bu bütçeyi zor oluşturdum :)
Kasa Bütçesi = 6.000-7.000 TL
Monitör Bütçesi = 2000-2500 TL (24" olabilir)
Meslek: Dış Ticaret Uzmanı
Everytime Assasin Dh Yüzücüler ve Yüzmeyi Severler Grubu 0ADC8097AD4846B0B0992BBE605A0B7D.jpg |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.961
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 66.389 (Bu ay: 549)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 334 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun