Bursa - Trabzon Arası Radar Noktaları
Arkadaşlar merhaba nasipse bu akşam Bursadan karadenize doğru yola çıkacağım. Bolu'dan sonra otoban yok ve genelde herkes radarlardan şikayetçi, özellikle dikkat edeceğim radar noktaları nerelerdedir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar merhaba,
Bundan yaklaşık 2 ay önce babam bir kargo fırmasına ait araç ile ufak çapta kaza yaptı ve babamı haksız buldular.
bu arada babamın araç tamirdeyken exper falan gelmedi.
bu hafta içi karşı firmadan bi avukat babamı cebinden arayıp, " araç 2 ay yattı bunun parası ne olacak " diyor. babamdan para talep ediyor. babamda karşılık vermemiş. ve avukat babama dava açmış.
benim anlamadığım bu aracı sigorta şirketi yaptırmıyor mu, bunların bu sebeple para talep etme hakları var mı ?
bi yerde bit yeniği var gibi ama tam anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Giriş - Orta Seviye Laptop Önerisi
Arkadaşlar merhaba bir tanıdığıma Laptop bakıyoruz ancak piyasada envai çeşit laptop modeli var.
Kullanım amacı ofis ağırlıklı olsada yer yer hatrı sayılır oyun oynatsa hiç fena olmaz. hard oyunlardan ziyade lol, pes, belki bi araba yarışı vs oynayabileceğim bir öneri bekliyorum.
bütçe olarak 15-25bin arası bir miktar belirledik.
Örnek birkaç ilana baktım ancak , kafam baktıkça karışmaya başladı. farklı önerilerede açığım. teşekkürler.
TikTok'ta paylaşımlar yapan exper ustası, dükkanına gelen bir Mercedes'in iki kapısının değiştiğini tespit etti. Değeri 3.7 milyon TL olarak belirtilen sıfır kilometre aracın sol iki kapısının değiştirildiğini iddia eden Şevki usta, Mercedes yetkililerinin ise araçta herhangi bir sorun olmadığını dile getirdiğini belirtti.
İşin uzmanı olduğunu belirten Şevki usta, 3.7 milyon TL'lik sıfır kilometre araçta bulunan sorunları tek tek açıklarken, Mercedes yetkililerinin bu konuda verdikleri cevaplara tepki gösterdi.Konuşma metni
Tasarımda Kullanılacak Ekran Kartı Sorunsalı
Arkadaşlar merhaba, Fabrikamızda Autocad, İnventör, Vault programları kullanıyoruz. Yöneticilerimiz sağolsun sistemlerimizi yeniledi ancak şöyle bir problem var. ben yeni sistemdeki görüntü kalitesinden memnun değilim. özellikle çizimlerdeki keskinlikler gözümü çok rahatsız ediyor, görüntüler hem çizimde hemde videolarda bana hafif puslu geldi. sanki çözünürlüğü yeterli değil gibi. sistemde kullanılan kart AMD RX 6600 tek hoşuma giden PC hızlandı ama bu pc'nin genel yapısı ile mi ilgili yoksa ekran kartından mı emin değilim.
Sistemin resmi aşağıdadır. size danışmak istediğim konu ise. sistemki mevcut ekran kartını değiştirebileceğim 2 seçeneğim mevcut.
- Seçenek. atıl duruma düşen PC'deki mevcut GTX 1660 Ti görüntü kalitesi tatminkardı.
- Seçenek Workstation'da kullandığım ve memnun olduğum QUADRO RTX 4000, bu kart sistemime uyumlumudur, workstationdaki kadar verim alırmıyım hiçbir fikrim yok.
Sistem şu şekilde.
Bu da Bencmark testi.
Yardımlarınız için teşekkürler.
|
Haber Ektedir.
3 BÜYÜKŞEHİRDE BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI
Ankara'da ortalama 8,72 TL'den satılan benzinin litre fiyatı 9,74 TL olacak.
Benzinin litresi İstanbul'da 8,67 TL'den 9,69 liraya; İzmir'de 8,74 TL'den 9,76 TL'ye çıkacak.
Ankara'da ortalama 8,77 TL'ye satılan motorinin litre fiyatı 9,83 lira olacak.
Motorinin litresi İstanbul'da 8,71 TL'den 9,77 TL'ye, İzmir'de 8,79 TL'den 9,85 liraya çıkacak.
Kaynak :
Biri bana bunu izah edebilir mi ?
Geçtiğimiz aylarda Ankara-Kahramankazan yolunda kamyon sürücüsü Tarık Tosun ile motosiklet sürücüsü Burak Karaağaç, trafikte seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle tartışmış, iki sürücü birbirlerine el kol hareketi yaparak, tepkilerini göstermişti.
Bu sırada kamyon sürücüsü, direksiyonunu sol tarafında bulunan motosikletin üzerine kırmıştı.
Kamyonun yandan çarptığı motosiklet ise devrilerek parçalanmıştı.
METRELERCE SÜRÜKLENDİ
Kamyonun altında kalmaktan son anda kurtulan motosiklet sürücüsü Burak Karaağaç, yolda metrelerce sürüklenerek yaralanırken, başında kask bulunan sürücü, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.
Arkadaki bir aracın kamerasına saniye saniye yansıyan kazanın ardından kamyon sürücüsü Tarık Tosun da kaçmıştı.
Araba Alamayan Adamın Şarkısı :)
Biraz eğlenelim sonu da güzeldi.
Bu sayfayı beklerken bende anlık olarak nabız yükseliyor. sizdeki durumu nasıl ?
Meslek: Draftsman
İlgi Alanları: Online Gamer
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.776
İkinci El Bölümü Mesajları: 249
Konularının görüntülenme sayısı: 50.376 (Bu ay: 1.079)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.391 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası