Fallout 4 Yüklenemeyen Modlar. Yardım Lütfen.
Merhaba Arkadaşlar,
Geçenlerde Fallout 4 ile ilgili youtube'da mod videolarını görünce oyunu hortlatayım ve bu modlar ile tekrar bir oynayayım bakiyim diye düşündüm. Nexus mod uygulamasını kurdum karışık geldi doğru dürüst bakmadan silip yerine Mod Organizer'ı kurdum ve çeşitli modlar ekledim. Fakat eklediğim modlardan bağzıları düzgün çalışırken bağzılarını uygulama üzerinde kurulumu düzgün gözükmesine rağmen oyun içinde aktif hale gelmedi yada aktif görünmesine rağmen aslında aktive edemediğimi farkettim. Bu programında alengirli tarafları var ama örneğin en çok kurmak istediğim mode "Combined Arms" bu bir türlü olmuyor beceremedim. Bilen biri yardımcı olabilirmi acaba bunu nasıl kurup aktive edebilirim ? Yani en azından yolunu gösterme imkanınız olursa ona göre diğer aktive edemediğim modları da kurabilme imkanım olur.
Şimdiden teşekkür ederim.
Selam Arkadaşlar,
Kısaca özetlemem gerekirse amacım modem'e bağlı usb bellek yada harddisk ile bilgisayar arası dosya transferi yapabilmek ve aynı zamanda da bilgisayardan ağ üzerinden bu belleğe gönderdiğim film, pdf vs.. dosyaları Samsung smart tv üzerinde izleyebilmek - görüntüleyebilmek.
Şimdi yaptığım adımları size özetlemem gerekirse, öncelikle modem üzerinde DLNA sayfasında takılı olan usb bellekteki Film klasörünü seçerek bağlantıyı Enable hale getirdim. Windows 10 da Ağ ayarlarında Ağ bulma ile ilgili tüm seçenekler açık ve Medya Akışında da tüm cihazlar görünür ve izinleri etkin durumda. Ve bilgisayarda hem Tv görünüyor hemde modeme bağlı usb bellek "Home Gateway Media Server" olarak görünüyor.
Problemlerim ise şuanlar.
1 - Bilgisayarda aşşağıda en son ekran görüntüsündeki gibi tüm cihazlar görünüyor ama dosya ve klasörlere erişemiyorum.
2- Tv'de usb bellek "Home Gateway Media Server" olarak çıkıyor ve içine baktığın zaman Muzik, Video, Resim ve bunların altında da bir sürü klasör olarak görüntüleniyor ama hiçbir dosya görüntülenemiyor. Sadece klasörler içleri boşmuş gibi görüntüleniyor.
Ağdan anlayan arkadaşlar çözüm için yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Ekran Görüntüleri
2000 VA ve Üstü Kapasitede En Sessiz UPS
Arkadaşlar nereye baksam hep bu motor gibi sesli çalışan fan sesinden yakınanların mesajlarını yada yorumlarını görüyorum. UPS ihtiyacım var almak istiyorum . Başta Makelsan almayı düşünüyordum çokta hoşuma gitmişti ama ses problemi bunda da varmış okuduğum kadarıyla. Kaliteli fan kullanan tamamen sessiz (tabi ürün olarak kendisi de kaliteli diyim) bir marka önerebilirmisniz lütfen konu hakkında bilgili ve tecrübeli arkadaşlar ?
Konu Silinebilir
|
Konu Silinebilir
|
Konu Silinebilir
|
Konu Silinebilir
|
Note 4 Sorunu - Ne Yapmalıyım ?
|
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 561
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 11.476 (Bu ay: 152)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware