Sıfır km- 750binTL - B sınıfı tercih yardım.
Herkese merhaba, eşim için araç bakıyoruz: Sıfır almak durumundayiz daha yüksek bütçelerde kredi çekiliyor sıfır için.
Hyundai, skoda ve PSA grubu araçları Mayıs stoklarindan ayarlama şansım var . i20, fabia, 208, c3 ve corsa arasından tercih yapmam gerekiyor.
B sınıfı bir araç için bu fiyatlar bence çılgınlık ama şu anda durum böyle. Gönlüm fabia dan yana 1.0 TSi dsg çok başarılı. 208 gt line sürüş asistler çok güzel ama bütçeyi aşıyor: I20 bose sürüş asist vs dolu ama 1:4 mpi motor ve şanziman eski nesil:
Sizlerin yorumlarını merak ettim. 2. El olursa bütçe 600 e iniyor
Teşekkürler
15000TL -75 inc üzeri
Herkese merhabalar, 75 üzeri max 15k bütçe ile tv bakıyorum. Forumu okudukça daha çok kafam karıştı. Tv sadece ps4 ve Netflix,Amazon prime gibi platformlarda kullanılacak. Gönlümde 82 olsun diye samsung 82ru8000 var. Ancak iyi bir görüntü versin de istiyorum. Bu arada 18k civarında 75 Xh9096 lar var değer mi o fiyatlara. Max 15-16k ya öneri lütfen. Yarın önerileri görmeye gideceğim.
Saygılar
Video Edit -Photoshop -Dota2 tavsiye 7K
Herkese merhabalar, çok uzun zamandır pc dünyasından uzak durumdayım. Bu sebeple sizlerden tavsiye isteyeceğim. Video Edit ( after, premiere, da Vinci), photoshop vs uygulamalar kullanılacak. Günde 1-2 saat dota2 oynanacak bir pc ye ihtiyacım var. Upgrade açısından önü açık bir sistem istiyorum. Son olarak kasa ışıklı vs olmamalı şık mat siyah bir şey olursa iyi olur. Evliyim pc salonda olacak o yüzden estetik bir kasa olmalı. Soğutma vs derken iş sizde. Bütçe 7k dedim daha düşük olursa iyi olur ancak 8 9 verirsen çok fark olur derseniz o da olur. Rakam monitor hariç fiyat.Amaç başlangıç olsun zamanla upgrade... Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.
130-140 bin aralığı D sınıfı
|
R E N D E R-- PC-- 10000 bütçe - ACİL Yarına
|
|
İşlemci sıcaklığı 120c yi geçiyor yardım lütfen..
|
Arkadaşlar yardım edin eski pc PSU seçimi
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.047
İkinci El Bölümü Mesajları: 102
Konularının görüntülenme sayısı: 26.295 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 63 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic