Karanlıkta iyi zoom yapan telefon var mı?
p30 pro kullanıyorum. geçen konserde zoom yapıp video çekeyim dedim iğrenç oldu görüntü çamur ötesi hiç bir şey anlaşılmıyor. var mı bildiğiniz gece iyi zoom yapan telefon bu sene upgrade yapacağım konserlerden önce muhtemelen
2024 Temmuz Ayı Muhtemel Metallica Konseri
Megadeth ardından neler oluyor dediğimiz bir gelişme daha. 10 sene önce Metallica konser konusu açmıştım Cengizhan Yeldan açıklamıştı gene
https://forum.donanimhaber.com/13-temmuz-metallica-konseri-istanbul--88147873
bir açıklama var üstü kapalı tam belli değil ama umutla bekliyoruz bakalım kendilerini :)
12 Haziran Megadeth Konseri İstanbul
Efsane gruplardan Megadeth'in konseri için biletler ön satışa çıkmış. Sitesinden fanclub'a üye olanlar biletix'de şimdiden alabiliyor geri kalan açılmasını bekliyor bakalım. Küçükçiftlik Park'da konser heyecanlıyız :)
Mikrofon Önerisi
Pc için kullanacağım. Ortam sesi kaydetmek istiyorum. Dibine girip youtuber gibi falan ağzımı dayayıp konuşmayacağım. Güzel ortam sesi alabilecek (çoğunlukla müzik) kullanıp tavsiye edebileceğiniz bir mikrofon var mıdır?
Guitar hero wii davul xbox'a uyar mı?
bilen varsa cevaplarsa sevinirim xbox360 için. girişi usb mi nasıl bilmediğim için sorayım dedim davul bulunmuyor hiç bir yerde.
Bu sistemde ram overclock yapılabilir mi
Merhaba, imzamda görüldüğü gibi yaklaşık 10 senelik sistem kullanıyorum yenileyeyim dedim sistemi.
10700k 2933mhz
32gb ram 3000mhz
Msi MPG Z490 4800mhz
alayım diyorum. Ben bu ramleri z490 anakartın gösterdiği 4800mhz'e kadar çıkartabiliyor muyum overclock ile yoksa işlemcinin bir sınırlaması oluyor mu?
Eğer yükselebiliyorsa ram olarak bunu seçtim ucuz diye ama overclock'da sorun çıkartır derseniz farklı bir şey de bakabilirim.
pioneer pl-200z pikap
|
hız ayar düğmesi pikap
Samsung Galaxy S20, S20+ ve S20 Ultra Özellikleri
mac uzaktan dosya yükleme
|
Msi Tomahawk Z490, i7 10700KF, Corsair Dominator Platinum 32GB, Msi Gaming X Trio Rtx 4080, Samsung Evo 980 M2 2tb, Msi Mpg A850G, Msi 360 Coreliquid v2, MSI MAG Vampiric 300R, SAMSUNG M7 |
DH Rules |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.331
İkinci El Bölümü Mesajları: 62
Konularının görüntülenme sayısı: 32.443 (Bu ay: 565)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 478 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware