Kablonet Akıllı Sınırsız Dayatması
Merhaba Arkadaşlar,
Benzer bir konu var mıdır bilmiyorum ancak yine de yazmak istedim. Belki belirli bir kitleye ulaşabiliriz buradan.
Şahsen Kablonet in gerek TV ve internet kalitesinden, gerekse müşteri hizmetlerinden genel olarak memnunum. Arada bir ping sorunu oluşabiliyor ancak fiber altyapının olmadığı evlerde daha iyi bir alternatifi yok. Ancak, tüm internet kampanya paketlerini "Akıllı Sınırsız" adı altın, 19:00 ile 24:00 saatleri arasında verilen internet hızını 4 de 1 ine düşürerek, benim gibi gündüz çalışıp genellikle bu saatlerde interneti kullanan kişiler için alternatif aratmak zorunda bırakmış durumda.
Diğer internet servis sağlayıcılarının böyle bir uygulaması bulunmuyor. Belli ki internetin yoğun kullanıldığı saatlerde altyapıyı rahatlatmak için atılmış bir adım. Ancak, 100 Mbps download olan bir pakete abone olsak bile, hızımız akşam saatlerinde çağdışı bir hız olan 25 Mbps 'e düşüyor. Bu akıllı sınırsız saçmalığından kurtulup, bu saatlerde 25 Mbps den daha yüksek bir hız almanın tek yolu, 200 TL den daha fazla paket ücreti olan be 50 Mbps sınırsız interneti olan paketlere geçmek. Bu hız için de bu fiyat gerçekten diğer internet servis sağlayıcıları ile kıyaslandığında çok pahalı.
Sözün özü, özellikle benim gibi interneti 19:00 ile 24:00 saatleri arasında kullanan arkadaşlarımız, en kötü ihtimalle VDSL servislerine geçiş yapmaya başladı.
Eğer bu yazıyı herhangi bir Kablonet yetkilisi okuyorsa, lütfen "Akıllı sınırsız" a alternatif olarak belirli bir fiyat farkı ile 50 Mbps ve 100 Mbps tam sınırsız tarifelerle de kampanyalı paketler düzenleyin. Aksi durumda yüksek sayıda abonenizi kaybedeceksiniz.
Aynı dertten muzdarip arkadaşlarımız veya konuya destek olmak isteyenler, konuya yazabilir veya öne çıkar tuşuna basabilirler.
Kablonet altyapısını kullanabilen servis sağlayıcıları
2 haftaya 50 Mbps limitsiz tarifem bitiyor. 19:00 - 24:00 saatlerinde 24Mbps ye düşen paketleri almaya da hiç niyetim yok. Gündüz isterse 1000 Mbps versin kullanamadıktan sonra bir mantığı kalmıyor.
Araştırdığım kadarı ile Vodafone 50 Mbps ye kadar aynı altyapıdan hizmet verebiliyormuş.
Süperoline ise en fazla 35 Mbps verebiliriz dediler.
Acaba başka firmalar da var mı kablonet altyapısını kullanabilen? En az 100 Mbps sınırsız paket arıyorum. Yoksa mecbur vodafone ile devam edecek gibiyim.
|
İlk Oyunum - Generals Online - Desteğinizi bekliyorum
|
|
|
|
Beta kullanıcı kaydı (Gererals Online)
|
Beta kullanıcı kaydı (Gererals Online)
|
Grundig 48VLX8586 tevsiye eder misiniz? 2400 TL
|
Meslek: İnşaat Mühendisi
Sorunsuz alışverişlerim topalsolucanxD - Gündoğdu - Blacktric - meteor_xxx - hitex - furkan0707 - terapi_triyaki - şifalı - synx - okanharman - ozgboy- victorist - arda1811 - askerdem |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 785
İkinci El Bölümü Mesajları: 239
Konularının görüntülenme sayısı: 24.331 (Bu ay: 162)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 298 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El