Bildirim
H
@haylazzzz
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Er
28 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme
Toplam: 49 (Bu ay: 0)
Toplam: 49 (Bu ay: 0)
358768 Gün Cezalı
356448 gün 2 s. 44 dk. kaldı
356448 gün 2 s. 44 dk. kaldı
Gösterecek Bir Şey Bulunamadı
Üye, henüz bir konu açmadı ya da paylaşım yapmadı. Bir şeyler paylaştığında burada görebileceksiniz.
Hakkında
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
Hakkımda:
Varsistemi.com gerçekten çok iyi bir sistem hazırlamış. Attığımız golleri hem canlı izletebiliyoruz sevdiklerimize hemde kolayca geriye dönük kayıtları izleyebiliyoruz. Maç sırasında tartışmalı bir pozisyon olduğunda, maçın bitmesini beklemeden, kolayca geriye dönüp izleyebiliyoruz. Tüm halı sahalarda olmasını isterim doğrusu. Ayrıca diğer sistemlerden Yüzde elli daha ucuz muş. Halı saha sahipleri, bu sistemi denemenizi tavsiye ederim.. Geçen eşim sahaya gittiğime inanmadı. Varsistemi.com'a gir oradan bizim sahanın adını bul ve beni izle dedim. Ancak bu şekilde halı saha maçı için izin alabildim. yoksa inanmıyor benim sahaya gittiğime. Neyse, söylediğim saatte telefonundan, var sistemindeki canlı yayına bağlanıp beni ve elbette gollerimi izlemiş. Eve geldiğimde her zaman suratı asık olan eşim beni güler yüzle karşıladı. Var sistemine bu yüzden de teşekkür ediyorum. Evliliğimi ve maçlarımı kurtardı diyebilirim. Teşekkürler var sistemi, iyiki varsın.. |
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu
Mesajları
İkinci El Referansları