Çavuş
Tarihinde Katıldı
Toplam: 92 (Bu ay: 1)
356147 gün 19 s. 14 dk. kaldı
SAHİBİNDEN.COM DOLANDIRILDIM
Arkadaşlar 31.03.2021 tarihinde Fotoda gördüğünüz ilan tarafından dolandırıldım
Satıcı kendini giresunda gösteriyor ancak karakolda ismi üzerinden aratıldığında kendisi istanbul büyükçekmecede oturuyor
bu konudada oldukça rahat. Kendisi ile bugün bi süre konustuktan sonra havale sonra ürünü kargolaması şeklinde ürün konusunda anlaştık .Normalde böyle şeylerde dikkat ederim farklı bir şehirde olduğu zaman ürünü almaya pek yeltenmem busefer şeytan dürttü işte adama sahibinden üzerinden yazdım anında kendisi telefonla bana geri dönüş yaptı ,ürünü almak istiyorsam acele etmem gerektiğini başkalarınında istediğini söyledi . bende kendisinin iban numarasını alıp cihazı kargoya verdiğinde parayı göndereceğimi söyledim ."Ömer Kandemir" isimli bu şahıs bunun üzerine bana öncelikle kimliğini daha sonrada yurtiçi kargodan aldığı bu fişi yolladı
Bende kimliğinide atması üzerine kargoya verdiğini düşünerek parayı yatırdım ancak birdaha telefonlarıma dönüş yapmadı.Başka bir telefondan tekrar aradığımdaysa benimle dalga geçip kapattı ancak kapatmadan şunu anladımki bu "Ömer Kandemir" Aslında istanbul büyükçekmece semtinde oturuyormuş ve daha öncesinde 4 defa daha aynı suçtan adında şikayet edilmiş.Karakola gidip gerekli delillerle birlikte savcılığa gönderdim ancak bu arkadaş kendinden okadar eminki bana gönderdiği kimlik bilgileri tamamen doğru bu nasıl oluyor anlamıyorum bu güven nereden geliyor .Bu arkadaşın evden kaçıp babannesinde kaldığını daha sonrada babannesinin telefonunu çalıp sahibinden üzerinden bu dolandırıcılık taktiğini yaptığını öğrendim .Tahmini 25-27 bin tl lik dolandırıcılık yaptığı ve uyuşturucu madde kullandığı ortaya çıktı. Oyüzden siz siz olun böyle ilanlara özenmeyin.Fiyatı düşükmüş demeyin parası neyse verip alın. Sonuç olarak arkadaşlar böyle bir durum yaşadım dilekçemi verdim polis asaişin yakalayacağı konusunda emin gibi bakıyor ama ben burada paramı kurtarabilirmiyim ?Söylediklerine göre biraz bankanın insafına kalmış durumdayım .Eğer tutuklu yargılanırsa para hesabında duruyorsa geri alabilirim ancak harcadıysa işler zorlaşıyor .Bununla ilgili sizce ne yapabilirim nereye başvurmalıyım daha önceden böyle bir durum yaşamışlar bana yardımcı olabilirse çok sevinirim
Özelikkle kimlik bilgilerini ve numarasını açık bırakıyorum ben yazdım Siz yanmayın
GTA V SOCİAL CLUB ÇEKİLİŞ!! YOUTUBE HESAP KUTLAMA
|
Babam mesane kanseri
|
HADİ DONANIMHABER Bİ YAYALIM ŞUNU
|
Delete tuşu çalısmıyor
|
Bloger 404 sorunu acil yardım
|
Lütfen yardım kafayı yicem
|
Pc aşırı ısınma mouse ve seste bozulma
|
Amazondan cpu satın alma
|
İşlemci ve anakadrt tavsiyesi
|
Meslek: Elektrik Elektronik Mühendisliği 3. sınıf
İlgi Alanları: Bilgisayar,müzik,Elektro gitar ,Fitness,Karate
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 119
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 9.921 (Bu ay: 206)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El