Tavsiye??
Arkadaşlar selam.
Öncelikli olarak ders çalışmak ve anlatmak için kullanılacak pdf, word, powerpoint çalıştırsa yeterli bir tablet önerisine ihtiyacım var.
Tek önemli gördüğüm özellik kalemle yazı yazarken el algılamaması. Kendi orjinal kalemi veya dışarıdan temin edilecek bir kalemle bu özelliği sağlamalı. Kalemi vs toplam 6-7bini geçmezse sevinirim. Ebat 10" civarı olabilir.
Bu arada el algılamadan yazma özelliği tabletle mi alakalı yoksa kalemle mi alakalı onu da tam anlamadım.
Herkese selamlar
Pananet kullanıcısı iken dün türk telekom internet sitesinden başvuru yaptım elemanlar da geldi sokaktaki kutuda oynama yaptı, modem için de kullanıcı adı ve şifremi verip gittiler.
Meğer geçiş değil yeni hat işlemi yapmışlar. Bunu da pananet internet sayfasına girip çıkan fatura var mı diye kontrol edince fark ettim.
Dün gelen türk telekom çalışanlarına sormama, söylememe rağmen geçiş değil yeni hat açıp gitmişler.
Bugün türk telekom müşteri hizmetlerini aradığımda online işlemlerden yeni hat açabilirsiniz geçiş yapamazsınız dediler ve ilgilenmediler.
Hani bilginiz olsun dikkat edin diye de bu başlığı açtım. Türk telekom ilk günden golünü atıyor.
Bu arada tekrar online başvuru sayfalarına girip baktım geçiş diye bir bölüm yok. Kimlik bilgilerinizi ve adresinizi giriyorsunuz sadece ve hopp aynı eve aynı kabloya 3-5tane internet açabiliyorlar.
Ucuz Ekran Kartı Tavsiyesi
Selamlar
2500TL’yi aşmayacak şekilde ekran kartı tavsiyeniz ne olur? Vga girişi de olan veya vga to hdmi aparatı ile kullanabileceğim?
Gigabyte B450m K - m.2 SSD için Soru
Arkadaşlar merhaba.
Yeni bir sistem toplayacağım. Fiyat/ihtiyaç sebebiyle ilgili anakartı alacaktım ki kendi sitelerinde yer alan aşağıdaki ibareyi gördüm. Nvidia ekran kartı alırsam m.2 çalışmaz hale mi geliyor?
“Supports only M.2 SATA SSDs when using an Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors.”
Netflix izlerken internet kopması
Selamlar.
Arkadaşlar 2haftadır başımda ilginç bir bela var.
Samsung smart tv netflix uygulamasından bir şeyler izlerken evin interneti tümüyle kopuyor. Aynı durum telefondan izlerken olmuyor.
Iss:Netgalaksi 35mbps vdsl
Modem: Keenetic mesh modem kiti
Tüm cihazları resetledim, tvyi fabrikaya ayarına döndürdüm, netflix ile dövüştüm, netgalaksi ile güreştim FAKAT sonuç alamadım
Modem Sistemi Tavsiye?
|
IPTV için Mobil Uygulama
Selamlar
Arkadaşlar ücretli iptv üyeliğim var.
Öyle bir mobil uygulama ihtiyacım var ki netflix mobil uygulaması gibi indir-izle özelliği olmalı. İnternet olmayan yerde daha önceden yüklediğim diziyi filmi açıp izleyebilmek istiyorum. Ücretli/ücretsiz mobil uygulama arıyorum.
Kredi Onayı Kaç Gün Geçerlidir?
|
.
|
Sunta - Mdf - Masif
|
En büyük efelik; efendiliktir... |
Alışveriş Ettiklerim:KARATAHTA, rainbowr6, superms, Caner4141, AMFİBİ(Yönetici), unicorns, StrangerXT(Yönetici), msakdogan, celchuk, traton, _vitaly_cl, Fatih GÜRER, burak erden, trusen, gitarcigokhan, tenahiz, Serdar017, dj.trust.06, EXPANDER, boksorburak, Halit61, MsTmS, ersingun, BARDO, sél@h@ttin Alışveriş Edilmesini Tavsiye Etmediklerim:DrGokhan, selim321 |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.046
İkinci El Bölümü Mesajları: 496
Konularının görüntülenme sayısı: 44.890 (Bu ay: 1.705)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El