NZXT N7 Z390 Anakart Bios backup
Merhaba arkadaslar
NZXT N7 Z390 anakartım var Clear bios tuşu ile manuel olarak bios unu sildim yeni bios atıcam ama bir türlü beceremedim istanbul civarlarında bios yükleye bilicek bi arkadas var mı yardımcı olabilicek
fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Yurtdışından Cam kasa getirtmek NZXT
Merhaba Arkadaslar,
NZXT 510 Elit beyaz versiyonunu almak istiyorum malum Türkiye'de yok bu cihaz fakat Amerika da - Ukrayna da - Almanya da - Rusya da - arap ülkelerinde - çin de bu kasa mevcut ve hatta bossbilisim -ubuy - nanokatalog - newegg gibi sitelerde de var aslında fakat ne kadar güvenilir bilemiyorum yorumları pek iç açıcı değil.
Hatta amerikapostam gibi şirketlerle de görüştüm açıkçası çok fazla bir fiyat çıkartılar gümrük vergi kargo vs ürünün fiyatının neredeyse iki katına denk geliyor.
Bu kasayı nasıl getirtebilirim öneriniz var ise yardımcı olursanız sevinirim.
Kasa nın her yeri cam olduğundan dolayıda çekincelerim var kasayı getirtsem kutunun içerisinden kırık çıkma olasılığı da var sanırım, nasıl bir yol izlemeliyim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Burun Estetiği olmuş arkadaşlar...!!!
Burun estetiği - rhinoplasty - zor seçim.
|
Trust WB-3250P WEB CAM problemi
|
Cooler master GX650 fan değişimi
|
Samsung S4 Ekran çercevesi değişimi Yardım.
|
|
|
Gigabyte Z68P DS3 / İntel Core i5 2500K / Asus GTX560 DC II / Gskill 16GB RipjawsX DDR3 1600MHz/ Coolermaster RC 690II 80+ GX 650w / Hdd: Corsair FORCE GT 120 GB SSD - Seagete 320 gb sata 3.0 barracuda |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 648
İkinci El Bölümü Mesajları: 89
Konularının görüntülenme sayısı: 17.371 (Bu ay: 342)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 81 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO