dual kit ramleri beraber takınca mavi ekran
Herkese İyi forumlar arkadaşlar. Dual kit ramimi dual channel olarak şekilde beraber taktığımda günün ilk bilgisayar açılışını yaparken 2-3 kere mavi ekran veriyor yeniden başlıyor sonra gün boyu sorunsuz kullanabiliyorum.
Bir rami çıkarıp tek ram kullanırken hiç bir sabah mavi ekran vermiyor bilgisayar açılırken.
Ramlerim Anakartımın qvl listesinde değil. Sorunu nasıl çözebilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Anakart:MSi b450tomahawk max
İşlemci: Ryzen 7 3700x
Ram:GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz F4-3600C18D-32GVK
Ekran Kartı:zotac 3060ti
Psu:850w thermaltake
Mavi ekran kodları: Memory management , attempted to write read only ... , kernel security... gibi kodlardı
3060ti aldım ama düşük fps alıyorum
Herkese iyi forumlar dilerim. Ryzen 7 3700X RX 580 sistemim vardı. Bugün ekran kartımı Zotac RTX 3060 Ti olarak güncelledim ama FPS değerleri istediğim kadar çok yükselmedi.
1080P kullanıyorum. Apex Legends'da FPS değerlerim 130'a kadar düşüyor. 200-250 aralığında bazen dolaşıyor ama 2080 Super neredeyse hep 250-300 bandında oynatıyor Apex'i.
AC Odyssey Benchmark'ı yaptım, SS'ini ekleyeceğim. Benchmark'ı yaparken GPU kullanımı %65'i geçmedi hiç. Sistemimde bir yerde bir sorun var.Olması gereken fps değeri 80 küsur iken 48 aldım. yardımcı olursanız sevinirim.
3060 Ti Zotac Twin Edge OC.
Ryzen 3700X.
800W Thermaltake PSU.
16 GB 3000 MHz Corsair RAM.Tek kanal
B450 Tomahawk Max anakart.
Not: DDU ile eski ekran kartı driverını kaldırdım montajı yaptım sonra yeni ekran kartı driverini kurdum.
Ekran görüntüsünü anında paylaş . görsel eklemiştim ama çalışmıyorsa burayada ekledim.
Hao District Satilik Destroyer
|
AION ONLINE BROKER YAPILMIYOR
|
CURRENT SYSTEM FAN SPEED NEDIR GA-MA78GM S2H REV 1.1
|
Format sorunu
|
ASUS ATI X1600
|
LAPTOP TUS HATSİ HELP ME PLS
|
emar |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.986 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware