Elektrikli Bisikletim Fotoğraflı 500watt
Merhaba e-bike almayı düşünenler veya merak edenler için dönüşüm yaptırdığım bisikletimden kareler
500 watt
10 amper
27.5 jant corelli opilio1.1
menzil 35-45 km
El gazı mevcut.
Hız max 57-60 km / saat
Chrome^da bağlantınız gizli değil hatası
Edevlet , akakce gbi siteleri direk acmıyor baglantınız gızlı değil hatası vermekte.Bir cok video çözüm yolları var ama hepsini yapmama rağmen çözemedim.(dns değişme silme-hosts text ini değişme-saat ayarı - chrome ayar sıfırlama) hepsi denendi malesef sonuc alamadım n yapmalıyım ? tesekkurler
Covit (+) Aman Aman dikkat
Merhaba konuyu açmamın sebebi pozitif olanlar varsa hastalık nasıl seyrediyor ve Tedavi sürecinde kullanılan ilaç dısındaki deneyımlerı paylaşmak.
Öncelikle arkadaslar 3 gun once poz.cıktı ates,boğaz,baş ağrısı ile basladı hala devam edıyor.Ağrı gün boyu devam ediyor.Şu ana kadar ağrı kesici cok etkı etmedı bnde.Öyle böyle değil anlatamam acısını,ağğrı özellikle gece 2-3 den sonra hat safhaya ulasmakta.
Verilen ilaçları düzenlı kullnıyorum.
Ekstradan bol vitamınlı beslenmeye özen gösteriyoum (C,D),magnezıyum B vit.,bol bol sıvı alıyoruum.
Nasıl yakalandım tabiki bilmenın imkanı yok maske,mesafe ve hijyen cok dıkkat etsemdee malesef bı yerde kacamadık demekkı.Sağlıkla kalın dağınık olmus olabılır ama ksuura bakmayın :) bu kafayla anca oldu :)
Video
|
Hard Disk Birden Doldu
|
Adana dan 2 günlük kaçış?
|
Adanalı arkadaşlar yardım
|
Opel astra sedan mı yoksa?
|
Trafik sigortalarının hali
|
Araba stop etme sorunu ?
|
Canon 700d |
Paylaşım güzeldir. |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.465
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 29.578 (Bu ay: 530)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 55 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası