Kamerasi kaliteli xiomi modeli hangisi?
S.a. arkadaslar
Kamerasi kaliteli ve şık tasarimi guzel bayana hitap eden xioami modeli hangisi acaba? Tavsiyeleriniz icin tsk ederim simdiden.
Butce 6 - 15 bin. arasi.
Not: yurt disi alacam cunku daha uciz.
S.a. arkadaslar. Iphobe 8 ekran degisimi yapacagim. Orjinal ekran nerede bulabilirim yada orjinal ekran taktiran bildiginiz guvenilir teknik servis var mi istanbulda? Bir de bu Ekran degisiminden sonra cok fazla sikayetler oluyor, ekran degisimi yaptirirken nelere dikkat etmem lazim.
Birkac yere sordum. Bunlar kaďikoyde buyuk servisler. Yuzde yuz orjinal cikma ekran 1500 tl dediler. Baska yer bana o cikma ekranlar yuzde yuz orjinal degil revizedir yani on camlari degismis diyorlar. Baska bir teknik servis dediki biz yurt disindan gelen sifir iphobeleri parcalara ayirip orjinal parcalarini kullaniyoruz. Olaganustu bilgi kirliligi var yani. Ben de guvenemedim kime ekran yaptiracagimi.tavsiyeniz ne olur acaba?
Cok tsk ederim simdiden
Iphone 8 ekran degisimi yardim.
S.a. arkadaslar. Iphobe 8 ekran degisimi yapacagim. Orjinal ekran berde bylabilirim yada orjinal ekran taktiran bildiginiz guvenilir teknik servis var mi istanbulda? Birde bu Ekran degisiminden sonra cok fazla sikayetler oluyor, ekran degisimi yaptirirken nelere dikkat etmem lazim.
Cok tsk ederim simdiden.
Işyeri için masaüstü tavsiye
S.a. arkadaşlar. Işyeri için hazır masaustu alacağım. Komple ser halinde( kaşa, monitör ve renkli yazici) . Medyaları yada teknosadan almayı düşünüyorum.orta seviye olması yeterli. Sadece offis programları kullanılacak. Tavsiyenizi bekliyorum. Sagolun.
İşyeri için masaüstü tavsiyesi
S.a. arkadaşlar.
Işyeri için hazır masaüstü alacağım. Kasa,ekran ve renkli yazıcı komple set halinde. Media marktan yada teknosadan alacam Offis programları vs için. Çok düşük olmayan çok yüksek olmayan bir model. Tavsiyeleriniz bekliyorum tskler.
Realme 7 pro imei atılıyor mu?
Yurt dışı realme 7 pro ya imei atılıyor mu arkadaşlar?
S.a. arkadaşlar.
Çocuk için giriş seviyesi kompakt bir model önerir mısınız. Fotoğrafçılıkta bilgim yok. Canon yada nikon . Ikinci el alacağım. Bütçe 1000- 2000 tl. Sagolun
Türkcell tv ekstra paketinde youtube yok
Meb arkadaşlar. Yeni abone oldum. 50 mbps hiz internet + tv ekstra paketi. Youtube var dediler abine olurken, kurulumdan sonra baktım ki uygulamar arayuzu yok. Musteri hizmetlerini aradım. Paketinizde youtube uygulamasi yok dedi. Var demistiniz dedim, isterseniz ek ücretle bağlarız dediler. Anlayacağınız dolandırdılar beni. Verdikleri cihaz da bu. Bunun markası nedir sizce?
Ayrıca ilk 14 gün içinde feshetsem sozlesmemi cayma bedeli ödermiyim. Çünkü iptal edin dediğimde 1200 tl istediler. Tşk şimdiden
Tv box cihazı da bu arkadaşlar. Türkcell mobil uygulamasında Türkcell tv + ekstra paleti (huawei) yazıyor ama.gelen cihazda huawei yazısı yok. HDMI yaziyor cihazda. Yanlış cihaz mi göndermişler sizce..içinde uygulamalar arayuzu yok.youtub yok.
5-6 bin TL. bütçeyle alabileceğim en iyi TV hangisi?
S.a. arkadaşlar.
5-6 bin TL arası alabileceğim en iyi TV hangisidir. Ve İstanbul'da nerede alabilirim.
Ayrıca komple yenilieleyecegim; beyaz eşya,mobilya ve çocuk odası vs herşeyi yeniden alacağım. Tüm bunlar için bütçem 40 bin TL dir. Bu bütçe ile en iyisini uygun fiyata almaya çalışacağım. Fakat hiçbir bilgim yok ..bu konu da da yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden tşk ederim..saygılar.
Mi 10t pro mu samsung a72 mı?
|
Meslek: Tüccar
“Allah'ın kanununda asla değişiklik bulamazsın.” ( Ahzab 62) |
“Allah'ın kanununda asla değişiklik bulamazsın.” ( Ahzab 62) |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.500
İkinci El Bölümü Mesajları: 175
Konularının görüntülenme sayısı: 78.424 (Bu ay: 906)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar