Yapay zeka bize göre listeliyormuş tamam da hepsi 2 yıl öncesinin konuları, tarihe bakmadan giriyorum sorna bir bakıyorum ki zaman kaybı. Her gizlediğimde tekrar görünür hale geliyor. Ben 2 yıl önce, 3 yıl önce hatta 6 yıl önce açılmış konuları görmek istemiyorum. Gizleyince bari gizli kalmasını becerebilse.
1
1
KABLONET ÇAĞ DIŞI UPLOAD HIZLARI
Türk Telekom VDSL upload hızlarını 35 Mbps için 6 Mbps, 50 Mbps ve 100 Mbps için 8 Mbps yapalı 2 yıl oldu, Turksat Kablonet ölü taklidi yapmaya devam ediyor. İnternet hızım her ne kadar 50 Mbps olsa da upload hızım 5 Mbps olduğu için sorun yaşıyorum.
Galiba Kablonet varsa onu bağlatalım olayı eskidendi, artık kalabalık dediğimiz VDSL bile 8 Mbps upload verirken biz hala 5 Mbps'da takılı kaldık.
Türk Telekom upload hızlarını güncelleyeli iki sene oluyor, ama Kablonet ölü numarası yapmaya devam ediyor. GPON altyapı olsa zaten hızlar sorun değil ama çoğu yerde GPON altyapı yok.
8 Mbps da çağa uygun değil ama, en azından diğer sağlayıcıların verdiği hızı verseniz.
Upload hızları artmazsa taahhütüm biter bitmez VDSL altyapısına geçeceğim.
Kablonet müşterileri olarak herkes bu isteiği dile getirirse iyi olur, değerlendirmeye alabilirler, ben artık upload hızları artana kadar çevremdeki herkese VDSL öneriyorum(Tabii fiber seçeneği olmadığı durumlarda).
Android'den iOS'a geçme isteğim var ama bir kaç konu takılıyor kafama ilki başlıkta yazıyor zaten. İkincisi ise ücretsiz kullandığınız idare eden müzik servisleri var mı? Bir de özellikle Youtube için reklamsız izleme seçenekleri neler?
Mchelin CrossClimate+ Yerli üretim mi?
Bir oto lastik sitesinde ilanına yerli üretim logosu koymuşlar. Bu lastikten alanlar nerenin üretimi olduğunu yazabilirler mi?
GÜN GEÇMİYOR Kİ YENİ BİR BUG ÇIKMASIN
|
FORUM RESMEN KASIYOR BİR KAÇ GÜNDÜR
|
|
|
just care about your enjoy, rejoice! |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.145
İkinci El Bölümü Mesajları: 64
Konularının görüntülenme sayısı: 26.034 (Bu ay: 313)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 461 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware