Klavye çalışmama sorunu
Windows 10 kullanıyorum. İnternette veya word'de yazı yazabiliyorum ama Windows'da arama yapacağım zaman veya wifi şifresi gireceğim zaman ne ekran klavyesi çalışıyor ne de normal klavye.
Donanımsal bir şey olmadığı belli ama sorun ne nasıl çözebilirim bilmiyorum. (Windows'u tekrar kurmak haricinde yapabileceğim bir şey bilen var mı?)
3 Marka arasından hangisi olsun? (Sony, Philips, Samsung)
Öncelikle üçünün de Fiyatları birbirine yakın en fazla bin tl oynuyor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Philips / 75PUS8505 / 75" / 189 Ekran / Ambilightlı / 4K-UHD / Android TV
( Ambilight özellik çok hoş görünüyor yoksa philips tv almam ama hanım da "bu da farklı bir teknolojiymiş, güzel" deyince kafa gitti benim..)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung / 75TU8000 / 75" / 189 Ekran / Uydu Alıcılı / 4K-UHD / Smart LED TV
(Samsung renkleri daha canlı ve akıllı tvde bir adım öndedir belki? (Samsung'un ekran kalitesini hiç deneyimlemedim, bilemiyorum, samsung samsung'tur pişman ettirmez diye düşünüyorum)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Sony / KD-75XH8096 / 75" / 189 Ekran / 4K-UHD / Android Smart Tv
(11 yıl önce elektronikte sonyden şaşmayacaksın deyip aldığım 42" sony lcd tv evde halen taş gibi duruyor çok memnunum ama sony androidde, smartta ne kadar iyidir bilemiyorum yoksa sony'den de şaşmam)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
2-3 bin tllik bir şey alacak olsam neyse de rakam 12-13bin civarında olunca tercih yapmakta zorlanıyorum alıp pişman olmak da var. Lütfen deneyimlerinizi ve tercihlerinizi benimle paylaşır mısınız?
Laptopta ses gelmeme sorunu (Ses kartı mı yandı?)
Merhaba. Laptopu normal sesi de çalışır şekilde uyku moduna aldım. 2 saat sonra açtığımda ses simgesinde kırmızı bir çarpı vardı. Sorunları gider dediğimde jack bilgisi yok dedi. bluetoothla bağlandım ses geldi ama bluetooth bağlantısını kapatınca harici ses gelmiyor. Aygıt yöneticisinde şöyle bir durum var. Ne güncelleştirebiliyorum ne driverı kaldırabiliyorum ses kartı yanmış olabilir mi?
Modem'i cep tel. görüyor laptop görmüyor
|
64bit tabanlı pc'ye 64bit win10 kurulmuyor yardım edin
|
2011 fiesta lastik hava basıncı?
|
Seagate 2tb hdd (Farklı bir Ses + Hata)
|
cpu kullanımı yüksek, laptop çok ısınıyor?
|
nvidia yükleme sorunu
|
Trt 4k için yardım?
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 261
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.291 (Bu ay: 223)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar