Almanca bilenler buraya
Merhaba,
Almanca öğrenmeye baslamak istiyorum. Tavsiyeleriniz neler?
Kurs veya özel ders hangisini tavsıye edersiniz?
İzmirde yasıyorum kurs veya öğretmen önerilerinizi bekliyorum.
İzmir Almanca kurs tavsiyesi
Merhaba, Almanca eğitimi almak istiyorum.
calıstıgım için akşam dersi daha uygun. Önereceğiniz kurs veya özel ders veren kişi var mı?
Teşekkurler
Dell laptop önerir misiniz?
Merhaba arkdaşlar,
12-13 bandında laptop bakıyorum
Aşağıdaki model amazonda 12 bin tl, sizce bu fıyata alınır mı? Başka bir öneriniz var mı f/p si daha iyi olan?
Dell G15 5510 Core i5 10500H 2.4GHZ-8Gb-512Gb Ssd-15.6"Gtx1650 4Gb-W10Home, Siyah
Merhaba arkdaslar,
Lenovo gaming laptop alınır mı?
12 bin tl ye baska bir öneriniz var mı?
Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 5 5600H 8GB 512GB SSD GTX1650 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82K200K3TX
https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-82k200k3tx-p-HBCV00000BDM1W?url_src=ios-product-detail
Gelin en iyi F/p laptopu bulalım
Merhaba arkdaslar:
10k-12 k bandında
12k-15k bandında gaming laptop önerilerinizi bekliyorum
Oyuncu laptopu tavsiyesi
Merhaba arkdaşlar,
Bütçem 12 bin tl , bu fiyata en iyi oyuncu laptopu tavsiyesi nedir? F/ p olarak tavsiyelerinzi bekliyorum biliyorum yüksek bir bütçe değil ama şimdilik mumkun olan modellere bakmak istiyorum.
Oto aksesuar önerisi -İzmir
Merhaba,
2021 model toyota corolla aracım için park sensörü taktırmak istiyorum. Yetkili servis iön ve arka tampon için 2.000 tl fiyat verdi
İzmirde guvenilir ve işçiliği temiz bir yer var mı önerebileceğiniz?
Park sensörü garanti kapsamı dışına cıkarır mı aracı?
Park sensoru önerisi-İzmir
Merhaba,
2021 model toyota corolla aracım için park sensörü taktırmak istiyorum. Yetkili servis iön ve arka tampon için 2.000 tl fiyat verdi
İzmirde guvenilir ve işçiliği temiz bir yer var mı önerebileceğiniz?
Park sensörü garanti kapsamı dışına cıkarır mı aracı?
Tasarım programları için bilgisayar tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, Masaüstü Bilgisayar almak istiyorum fakat f/p olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bilgisayar endüstriyel tasarım amacıyla kullanılacaktır, oyun pek fazla oynamıyorum.
Keyshot render programı, inventor ,solidworks gibi 3D modelleme programları, Photoshop ,illustrator gibi edit programlarını çalıştırabilmesini bekliyorum
Bütçe olarak 7-8 bin tl aralığı belirlenmiştir.
Marka ve model önerilerinizi bekliyorum.
Hangi bilgisayarı almalıyım?
Merhaba arkadaşlar, Masaüstü Bilgisayar almak istiyorum fakat f/p olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bilgisayar endüstriyel tasarım amacıyla kullanılacaktır, oyun pek fazla oynamıyorum.
Keyshot render programı, inventor ,solidworks gibi 3D modelleme programları, Photoshop ,illustrator gibi edit programlarını çalıştırabilmesini bekliyorum
Bütçe olarak 7-8 bin tl aralığı belirlenmiştir.
Marka ve model önerilerinizi bekliyorum.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.137
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 11.633 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic