Merhabalar
yeni aldığımız Vestel CMI 97302 sıkma esnasında sallanma problemi yaşamaktayım . öyle yürüme yada zıplama gibi bir problemim yok fakat üstünde kurutma makinası kurulu olduğundan sallanması biraz korkutmakta . üstünde kurutma makinası olmasa belki fark etmezdik ama sonradan sorun yaratır mı diye korkuyorum açıkçası.
600 devirde sıkmaya geçtiği zaman daha tam hızına ulaşmadan önce sanki fazla sallanıyormuş gibi hissediyorum . bir bilenden durum normal midir yoksa problem midir öğrenmek istiyorum .
gönderdiğim videoda içinde 4 -5 parça tshirt ve short bulunmakta ağır değil
hızlı programda 600 devir seçili. son bir dakikasındaki sıkma sırasındaki sallantıyı göstermekte .
servis çağırıldı ,bugün baktılar , çalıştırarak deneme yaparak gördüler , sorun olmadığını içine konan çamaşıra bağlı olarak biraz sallanmasının normal olduğunu bildirdiler..
Yeni başlayan için klasik tip motor önerisi
açılı köşebent tasarımı
Merhabalar
alttakine benzer bir şeklide köşebent e ihtiyacım var ,
iç açısı 108 derece olması lazım , 5 gen MDF plakalardan 12 yüzlü kutu yapılacak , iç kısımlardan bu mdf leri birleştirmem gerekiyor. malzeme yüksekliği 3 mm yapabilir mi bilmiyorum , deliklere ihtiyacım da yok .
hırdavatçılarda hep kalın köşebentler var işime yarar birşey bulamadım 2 gündür , yardımcı olabilen çıkarsa çok sevinirim
Proxy settings için program
Highmaul Raid Follower Görevleri
|
garrison invasion quest nasıl alınır?
|
Draenic Dust Problemi çözüldü
|
Alchemy olmadan "Alhemy Lab"
|
WOD Hunter Pet lerinin Raidbuff ve özellikleri
|
" benim yerime roll atarmısın ?" bu ne yaw?
|
Meslek: bir çeşit mühendis
Alışverişler:pixel,grimmajow,Nevi şahsına münhasır |
ka! |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.503
İkinci El Bölümü Mesajları: 61
Konularının görüntülenme sayısı: 15.867 (Bu ay: 306)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 81 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun