2010 dizel fiesta bezdirdi
Bakımdan esirgemediğim, hep zamanında yaptırdığım aracımda son 1 yıldır falan sinir bozucu bir çekiş problemi var. Motor 300 binde. Bu sorun başladıktan sonra yapmadığım şey kalmadı. Enjektörler söküldü temizlendi, sensörler temizlendi, motorda yağ kaçağı var indirecez bakacaz dediler indirttim, borular tıkanmış dediler temizlettim, turboya da bir baktır dediler gittim ona da revize için dünya para verdim.
Gel gelelim araba düzelmiyor. Yokuş çıkarken hatta hafif yukarı eğimli bir yolda bile inanılmaz bayılıyor bazen 1. vitese kadar düşmek zorunda kalıyorum. Arkadan korna morna çalıyorlar, sol şeritte kaldığım zaman kendimi sağa bile atamıyorum, dörtlü yakmama rağmen yol falan vermiyorlar yani anlayacağınız bayağı bir zor durumda bırakıyor beni. Aracı bu sebepten satmaya karar verdim ancak bu halde alacak adamın içine sineceğini sanmıyorum. Bazen, bir şey yokmuş gibi asılıyor bazen de bir boğulmaya başlıyor sürüş eziyet oluyor.
Sizlere sorum, ben bu araca daha fazla para harcamak istemiyorum. Bu şekilde satışında bir problem yaşar mıyım yani siz olsaydınız alır mıydınız? İkinci olarak bir toplarlatayım öyle satayım diyorum ancak aracı götüreceğim ustalara da artık güvenemiyorum kime götürsem biz hallederiz diyor, ilk aldığımda bi düzelmiş gibi oluyor ertesi gün yine aynı. Ne dedilerse yaptırmaktan salak saçma paralar harcadım. İkinci sorum ist'de güvendiğiniz iyi bildiğiniz ford ustası veya bayisi var mı son bir götüreyim mi? İyi forumlar
Matematiği iyi olanlar koşun iddaa formulü bulacaz
|
(532) Boca - River Oynayan?
|
|
BEEP Sesi Uzmanı Var mı?
|
|
PCI-E Güç Kablosu Çevirici Sorunu
|
Meslek: Balık Mühendisi Müdürü
Zaten; herkesin arabası yakıt cimrisi, herkesin bilgisayarı oyun canavarı, herkesin konsolu aldığından beri hiç oynanmadı bir köşede durdu. Biliyorum bunları anlatma, bana farklı şeylerle gel kanka. |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 417
İkinci El Bölümü Mesajları: 164
Konularının görüntülenme sayısı: 13.783 (Bu ay: 306)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 192 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket