Merhabalar.
Çalıştığım iş yerinde imagerunner 1643 ii yazıcımız var yoğun bi çıktı sürecimiz oluyor.
A4 tepsisini kullanyoruz çıkan kağıtların yarısını genellikle kopartıyoruz elimizde fazla kalıyor. Çok amaçlı tepsi kısmını bu kalan yarım kağıtlar için kullanma şansımız olur mu?
ama şöyle olacak yazdırma ayarı a4 ile aynı olacak ikinci sayfa olarak yazdırmaması lazım a4'e yazdırıyor gibi a5 kağıda baskı yapma şansım olmaz mı? kağıt uyum hatası vermeden?
Bilgisayarım HDMI ile bağladığım TV'yi görmüyor
Merhabalar. Evde eski bir TV vardı, odamda kullanmak dizi vs izlemek için taktım ancak HDMI ile bilgisayara bağladığımda görüntü gelmiyor. HDMI çoğaltıcı ile bağlantı yaptığımda ise görüntü geliyor fakat anlık kopmalar ve kesintiler yaşıyorum. HDMI kablolarımda hiçbir sıkıntı yok. TV'ye android tv box bağladığım zaman ya da uydu alıcı bağladığım zaman sorunsuz çalışıyor. Dizüstü bilgisayarıma da masaüstü bilgisayarıma da bağladığım zaman TV'de görüntü alamıyorum
Masaüstü bilgisayarımın teknik özellikleri:
İntel i3 4160
8 GB ram
AMD R7260x ekran kartı
TV marka model: LG 42PJ350
Fikri ya da çözüm önerisi olan varsa beklerim.
Portlu kabin mi portsuz kabin mi kullanmalıyım?
Merhabalar. Honda jazz aracım var 2006 model. bagajdan yer kazanmak için kabini küçültmek amacıyla portsuz kabine geçmeyi düşünüyorum ancak daha çok tatlı ve tonlu bass seviyorum zangır zangır vuracak şekilde kullanmam genelde. O yüzden portlu kabin mi daha uygun olur, portsuz kabin mi daha uygun olur bilemedim. Örneğin eski seriyi pandizota taktığınızda alınan o keyfi almak için hangi tarz kullanılmalı? Dinlediğim müzikler genelde arabesk, eski yabancı, pop vs ağırlıklı.
Merhabalar. 3 konumlu anahtarla 3 adet farklı devreyi aktif kullanabilme ihtimalimiz var mı? Oto elektriğine de giriyor bu konu biraz ama mantık aynı mantık. 3 konumlu anahtar ile 3 farklı kornayı anahtar konumuna göre aktifleştirmek mümkün mü? Aynı şey led için de geçerli; 3 konumlu anahtarla 3 farklı ledi ayrı ayrı yakabilir miyiz?
1 konumunda kırmızı
0 konumunda yeşil
2 konumunda mavi
gibi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
X5 E53 piksel tamiri tavsiyesi
|
|
silinebilir
|
jbl go ses kesilme yapıyor
|
Lenovo Ideapad 330 15IGM klavye çalışmıyor
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.290
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 46.413 (Bu ay: 659)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic