Yazın oynarım diye Forza Horizon 5 oyununu tekrar yükledim geçen hafta. Dün de 13 gb'lık güncelleme gelmiş. Mobil veriden yemesin diye iptal ettim, baktım oyun silindi. 145gb gitti. Hayatımda böyle salaklık görmedim.
Ne zahmetlere girmiştim ben oyunu indğirmek için. Hatay'da konteynerde kalıyorum, mobil dışında internetimiz yok. Koca bilgisayarı bir yere taşıyıp orada indirmiştim başka birkaç oyunla beraber. Bir anda gitti 145gb. Uyarı bile vermedi ahlaksız windows. Lan bu nasıl bir akıldır. Cancel ile Uninstall aynı şey değil ki? Söyle bari iptal edersen silerim diye.
Yaptığım araştırmaya göre daha hızlı güncelleme vermek için Microsoft'un tercih ettiği bir şeymiş. Varsın güncelleme yavaş olsun, yer kaplasın vs. Böyle salaklık sunulur mu insanlara, hem de haber vermeden. Ben yandım, siz yanmayın. GamePass ile oyun oynayan ve hala haberi olmayan varsa diye yazayım dedim. Xbox konsolda da aynı şey oluyormuş.
Bundan sonra Microsoft Store ve GamePass ile işim bitti. Daha da oyun yüklemem Microsoft'tan.
Lg V10 Kamera Fotoğraflarını Bilgisayarda Göremiyorum
|
Sorun: Sessiz'e alıyorum, titreşimde buluyorum.
|
|
Everest Cpu sıcaklığı.....???
overdrive yazılımı çalışmıyor
|
biosta overclock ayarları yok (sorun çözüldü)
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 148
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.396 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware