Bildirim
@rsimsek
"teğmen": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
Merhabalar, gömülü işletim sistemlerinden olan WinCE konusunda en yakın başlık olarak burayı gördüm. Araba double teyplerindeki WinCE 6.0 konusunda bilgi ve kaynağa ihtiyacım var. Malum bu tür sistemlerde neyi değiştirsen de kapatıp açınca ya da resetleyince eski haline geliyor. Fakat ResidentFlash veya NandFlash diye yazılabilir/silinebilir bir veri alanı var. Arayüz, skin değiştirme vesair işler için burası kullanılıyor. Mesela aküyü sökünce tüm FM istasyonlar kendi içindeki ayarlara dönüyor. Ben bu ayarları cihaz resetlense bile bu yazılabilir alana kaydedip varsayılan hale getirmek istiyorum. Burada bin uzantılı dosyalar var fakat yapılarını bilmiyorum. Bu konuda deneyimi, bilgisi, önerisi olan var mı?
ResidentFlash içindeki dosyalar;
rsimsek (Recep Şimşek) · Toyota altına konu açtı.
15 yıl
Toyota Avensis 2001 Kullanım Kitapçığı lazım
|
Hakkında
Forum İmzası:
Skoda Yeti 1.2 TSI DSG Bilgi paylaşılarak artar, azalmaz!!! Bende bir yumurta var; sende bir yumurta var. Eğer sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, sende bir yumurta; bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var, bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, bende iki bilgi olur. (Konfüçyüs) |
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 237
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.442 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 237
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.442 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları