Bilindiği üzere Windows 10'dan itibaren aptX coding Windows tarafından destekleniyor. Bir QCY T18 kulaklık aldım. Açıklamasında AptX Adaptive özelliğinde yararlanmak için verici cihazın Snapdragon Sound teknolojisini destklemesi gerekir diyor. Windows 10'un yazılımsal coding özelliği yeterli olur mu? Notebookun kablosuz kartı Intel AX201. Sanıyorum donanımsal bir aptX desteği bulunmuyor. QC çipli ses sistemleri konusunda uzmanlaşmış EPPFun markasının AK3040G cihazını düşünüyorum daha iyi müzik dinlemek için. Bu adaptörü kullanan var mı? Windows 10'da donaımsal bir destek daha iyi bir müzk coding özelliği mi sunar merak ettim.
Zyxel NAS326'ya WebDav'dan ulaşmak
NAS326'yı gördürmek için VMG3625-T50B'de Firewall kuralları oluşturdum. Gerçi UPnP destekli olduğu için buna gerek yok. Kendisi gerekli ayarlamaları yapıyor rooter için. Windows 10'da firewall'da gelen ve giden için güvenli ve güvenli olmayan WebDav için port erişimini açtım. Ancak protcheck sitelerinden baktığımda çıkış portları halen kapalı görünüyor. FileZilla Pro ve CyberDıck programları ise ETIMEDOUT hatası veriyor 20 saniye sonra.
Toshiba yedek klavye hangi ürün iyi.
Toshiba C55-A-1JH notebookum için yeni bir dahili klavye alacağım. Daha önce aldığım ucuz kalvyenin 4-5 tuşu kolayca çıktı. Retro kutularda 150TL dolayına satılanlar var. Diğer ucuz olanlara göre daha iyi midir? Eğer kalite farkı varsa bunu alayım diyorum. Ama farketmeyecekse boşuna fark vermeyeyim. Bir de bu model için kauçuk yedek klavye bulma imkanı var mı piyasada? Kauçuk klavyenini kullanmayı daha çok seviyorum.
Bisesvar 3050'nin arkasında 4 adet RCA amfi çıkışı bulunmakta. Çıkış voltajını saptayabilmek amacıyla multimetreyi 200 AC konumuna getirip ölçüm yaptım. Loud on/off ve değişik fad ayarlarında RCA'ların hiç birinden gerilim alamadım. 0 (yazıyla sıfır). Acaba çıkışlar çakma mı veya? Elimde test edecek herhangi bir amfi yok. Amfi almadan önce bir ölçüm yapayım dedim durum bu.
(Bu arada ürün fiyat performans olarak fena değil. Audiofilllere göre olmadığını söylemem gerek yok sanıyorum.)
|
Kombi asbest onarma
|
Fujitsu L20T-2 monitörün arka kaapğı nasıl açılır?
|
SIS 968 + SIS 672 chipsetli Crea'da terfi sorunu
|
Meslek: Yazılımcı
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.882 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware