Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 891 (Bu ay: 11)
3 gün 15 s. 11 dk. kaldı
Mortal Kombat 1 Türkçe Yama İstek
Mortal kombat 1 çevirisi gelir mi
Edit
Edit
Avukatım yüzünden zarara uğradım. Tazmini mümkün mü?
Lafı fazla uzatmadan ; Üzerinde düzenleme yeri bulunmadığı için kambiyo vasfı taşımayan senedimizi, ilamsiz olarak takip yapması gerekirken o gitmiş kambiyo takibi başlatmış.
Haliyle karşı taraf itiraz etti ve senedimiz kambiyo vasfı taşımadığı için hatalı takip sebebiyle davayı kaybettik ve 4750 TL gibi dava harç ve avukatlık ücreti ödemek zorunda kaldım. Yani ortada çok fahiş bir avukat hatası var.
Kendisi senedi ben mi düzenledim benim hatam yok dese de bal gibi hatası var. Madem kambiyo değil bu senet ne diye kambiyo takibi yapıyorsun git ilamsiz takip yap haksız mıyım? Herhalde karşı taraf nasılsa itiraz etmez diyerek oldu bittiyse getirmeyi düşündü ama hiç de öyle olmadı ve yaptığı hatanın bedelini ben ödemek zorunda kaldım.
Şimdi Kendisine azilname gönderip hakkında zarar tazmini için dava açabilir miyim bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.
https://www.ekonomim.com/gundem/secim-takvimi-ohalden-etkilenmeyecek-haberi-682585
Tıpkı pandemi döneminde olduğu gibi depremden etkilenen bölgelerde icra takipleri durdurulmuş. Ancak nafaka borçluları için icra yapıp erkeğin donunu külotunu ya da enkaz altından çıkarılan canını icraya verebileceksiniz.
1 gün önce sipariş verdiğim parçalar ertesi gün bayiye ulaştı. Teslim aldıktan sonra parçaları ustaya götürdüm 1 parçaya ihtiyaç kalmadı. İade almayacaklarını çok iyi bile bile geri götürdüm. Parçalar bana özel gelmişmiş de o yüzden iade olmuyormuş. Sanki bana özel üretilmiş gibi konuştular. Oysa 24 saat içinde hazır stoktan getirdiler parçayı nasılsa bir şey yapamayacağımızı çok iyi biliyorlar o yüzden iade kabul etmediler. Aynı günün akşamı tüketici hakem heyetine dilekçe verdim. Neden buraya yazdım bunları bilmiyorum paylaşmak istedim :)
GÜNCELLEME : İhtarname çekmiştim bugün aradılar iade almaya karar vermişler
Silinebilir
Silinebilir
Merkez Bankası istese doları 1 TL yapabilir mi?
Ezeli rekabette en büyük 2. takım kim olacak?
Kimse dikkat etti mi bilmiyorum fakat Türkiye'nin en büyük ikinci en büyük takımı olabilme yolunda kıran kırana bir mücadele var. Bjk geçen sene aldığı iki kupayla birlikte feneri yakaladı. Fakat daha süper kupa maçına çıkacaklar dolayısıyla avantaj şimdilik bjkde gibi görünüyor.
Metal Gear Solid 4 Yama İstek
Oyun PC ye çıkmasa da RPCS3 emulatörü ile full hd 60 fps kalitede oynanabilmekte. Belki birileri el atar diye konuyu açmak istedim.
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.415
İkinci El Bölümü Mesajları: 74
Konularının görüntülenme sayısı: 30.006 (Bu ay: 619)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.690 (Bu hafta: 6)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol