max. 13 BİN TL YE KADAR TELEFON ÖNERİSİ
Max. bütçem 13 bin tl. Online oyun oynamam. Sosyal medya, mail, günde 1 2 saat kadar video müzik. Samsung A73, hONOR 70, xaomi 12 lite şimdilik incelediklerim. Bu akşam almayı düşünüyorum. sizlerin yorumları benim için önemli. cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim
NEABOT NEMO N2 BATARYA SORUNU
Yaklaşık 1 yıl önce aldığımız neabot nemo n2 çöp hazneli robot süpürgemiz 1 oda temizliğini bitirip 2. oda temizliğine başladığında kendi kendini kapanır oldu. Servise gönderdik. Servisden gelen cevap bataryanın ömrünün azaldığı ve 900 tl batarya ücreti vermemiz oldu. Kabul etmedim. Şimdi Tüketici mahkemesine gidicem. 2 Yıl garantisi dolmayan bir cihaz için batarya ücreti istemeleri marka konusunda bundan sonra daha dikkatli olmam konusunda bana da tecrübe oldu. Şikayet sitelerinde bu konu ile ilgili tek olmadığımıda gördüm.
Merhaba. max. 3500 tl ye kadar telefon bakıyorum ve bugün alıcam. bu 4 cihaz arasından hangisini almalıyım sizce.
Oyun sadece top eleven ve online soccer meneger oynuyorum. işe giderken ve gelirken netflix de film, sosyal medya ve fotoğraf video çekerim. aklımdaki tcl 10 pro ama diğer cihazlarda kafamı karıştırıyor.
|
PEUGEOT 3008 1.6 THP 156 BG MOTORA LPG TAKILIR MI
|
|
EKRANDA SERIT VAR
|
EKRANDA SERIT VAR
|
|
Reeder A7 8GB 7" IPS Tablet NASIL
|
LG G7 ThinQ PEUGEOT 508 ACTİVE TR |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 544
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 8.296 (Bu ay: 206)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar