Sistem Tavsiye Yardım.
Arkadaşlar merhaba, ofis işlerinde kullanılacak 3d max te basit çizimler yapılacak photoshop ta corelde basit işler yapılacak arada birde cs go oynarım. Şu an 7. nesil i5 olarak bir laptop kullanıyorum. Ekte paylaşmış olduğum sistemi toplayacağım ekran kartı olarak msi rx 580 8gb ekran kartı takacağım. Bu sistem yerine aynı fiyata daha iyi diyebileceğiniz değişikliklere açığım. Teşekkür ederim.

TYT PUANIM İLE NEREYİ SEÇMELİYİM?
Arkadaşlar merhaba, açıköğretim yada uzaktan öğretim olan ve kpss den düşük puan ile alımı yüksek olan bir bölüm seçmek istiyorum. Bu arada yaşım 35 ve ataması yapılacak yerin yaş sınırı olmaması gerekiyor. Puanıma göre hangi bölümleri yazmam menfaatime olur? Yardımcı olursanız sevinirim. Tercih robotları var fakat oraya ne yazacağımı bilemediğim için sizlerin fikrini almak istedim.

IMEI ATİLABİLEN SAMSUNG MODELLERİ
Arkadaşlar merhaba, Amerika'dan tanıdığım babasına Samsung telefon alacak. Kayıt ucretleri malum çok yüksek. IMEI atilabilen hangi model alabiliriz? Birde her versiyonuna olmuyormus kapalı kutudan versiyon nasıl anlayacagiz?
Yolcu Yanında Getirilen Telefon
|
Acil Yardım Lütfen.
|
27" ve 24" Monitör Tavsiyesi Acil
|
Acil Monitör Tavsiye
|
"EVİ KİRAYA VERMEK" YARDIM!
|
HİTACHİ 55HT1800UD
|
SONY 55XE7005 KULLANICILARI
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 937
İkinci El Bölümü Mesajları: 58
Konularının görüntülenme sayısı: 9.776 (Bu ay: 164)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar