merhaba, uzun süre yazılan farklı modelleri gözledikten sonra. orta ve uzun vadeli toz lekelenme gibi sorunlarıda düşününce; sonunda cesaretimi toplayıp incelediğim modelleri içinde BlitzWolf® BW-V7 Android 4K Projektör 850 ANSI serisini gözüme kestirdim. bu seride toz temasını önleyen bir takım düzenlemeler var bu ve buna benzer modeller piyasaya girmeye başlamış. internet videolarındada iyi görünüyor. Araba alanların kapının tok sesine takılması gibi, tüm projektörler ortalama 1-1.5 kg iken bu projektorün 3 kg üstünde ağırlığı olması ayrıca nedense iyi göründü. otomatik focus ve diğer numaraları bu fiyata yapan daha iyisi varmı bilmiyorum. kargo dahil 9050 tl olan fiyat. uygun kupon bulunca 6355 tl indi. kargo ve vergi dahil.
ortalama projektörler 3000-4000 bandında iken. banggood bu fiyatı bayıldım gitti. bu günkü kurla 230 dolar ali express fiyatıyla aynı ne yazık ki ali express satmıyor. yurt dışı fiyatına vergi dahil iyi oldugunu düşündüğüm için paylaşmak istedim. artık sağ salim gelince detay paylaşmaya çalışırım.
BlitzWolf® BW-V7 Android 4K Projektör 850 ANSI
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 681 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri