Başlık biraz ilginç gelebilir. Gerçekten anlamda ekstra hiç bir masraf vs çıkarmadan gerçek taahhütsüz internet servis sağlayıcı var mı acaba?
Taahhütsüz olduğunu söyleyen firmalarla görüştüğümde bağlantı veya aktivasyon ücreti sorunu çıkıyor. Ya başta bu ücreti vermemi ya da ayrılırsam ödemek zorunda kalacağımı söylüyorlar.
Daha önce de genelde taahhütsüz kullandım böyle bir durumla karşılaşmadım. Benim maksadım beğenmediğim anda ayrılma şansımın olması. Zaten bunun için taahhütsüz istiyorum. Ama ekstra Bir külfet olacaksa ona taahhütsüz denilebilir mi? Bu konuda ne tavsiye edersiniz , çözüm yolu nedir acaba? Diyelim ki bir firmayla anlaştım oradan ayrılıp başka firmaya geçecek olursam yine mi bağlantı ücreti sorunuyla karşılaşacağım.
Merak ettiğim bir soru da şöyle; "Zaten internet vardı bir iki ay önce.. Bağlantı veya aktivasyon işlemi modem ayarı vs ise bir görevli gelmeden de bu halledilemez mi veya daha kapsamlı bir işlem için mi geliyorlar? Eğer modem ayarı için ise kendimiz halledip aktivasyon bedeli vermeyebilir miyiz?
Arkadaşlar küçük bir ilçede yaşıyorum. Türk Telekom altyapısı kullanan ve taahhütsüz hizmet veren bir Iss lazım. 3 ay önce İnternet Kutusu firmasını bırakmıştım.
Önümde gördüğüm kadarıyla bir kaç alternatif var;
Millenicom, Netspeed, Şok Net, Türk.net
Bazı arkadaşlar Comnet, Poyraznet yazmışlar ama onlara hiç bakmadım.
Benim zaten en fazla 35 Mbit baglanabileceğim. Çok takılma olmasın ve müşteri hizmeti iyi olsun yeter. Bir de bugün başvuracağım 1-2 gün içinde hemen bağlantı sağlanması lazım. Beğenmediğim zaman da hemen kapatabilmeliyim. Hangisini tercih edeyim.
Arkadaşlar 6 sene boyunca hususi otomobil kullanıyordum. En yüksek hasarsızlık indiriminden yararlanıyordum. 2020 Şubat ayında panelvan (kamyonet) tipi araca geçtim. Maalesef kamyonet için hasarsızlık indiriminden yararlanamadım. Çünkü farklı tip araçlarda indirim hakkı sıfırlanıyormuş. Şimdi merak ettiğim konu ise panelvanı satıp tekrar hususi otomobile geçiş yapsam eskisi gibi en yüksek indirim oranından yararlanır mıyım? Bu konuda birkaç sigortacı farklı şeyler söyledi. Kesin öğrenebileceğim bir kaynak da (yönetmelik vs. ) gösterebilirseniz olur. Bilenlerden yardım bekliyorum.
11 Kasım N11 Uygun Fiyatlı Ürünler
|
Xiaomi Telefon Önerisi
|
Philips Fc9924 Elektrikli Süpürge
|
2011 Fiesta Titanium X Paket Düşünüyorum
|
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.050
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 24.377 (Bu ay: 442)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 101 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar