Kampanyalı telefonda borç ödenmezse imei kilitlenirmi?
Arkadaşlar millet Vodafone'den faturalı hatta ek cihaz alıyor. Sonra bu sıfır telefonu piyasada ki fiyatından %15-20 düşünüğüne satıyorlar. Böyle bir telefon aldığımızda fatura sahibi bocunu ödemezse IMEI kilitlenir mi?
SSD SAĞLIK DURUMU ANİ DÜŞÜŞ
Arkadaşlar laptopum 15 aylık. HDD SENTİNEL programında SAĞLIK bu ayın 5 ine kadar %95 idi. ayın 6 sında aniden 94 ve ayın 7 sinde 93 oldu.Kullanımımda herhangi bir değişiklik olmadığı halde bu neden kaynaklanıyor? Yardımcı olacak herkese şimididen teşekkürler.
İdeapad 320 hangi ssd takılır?
Arkadaşlar 6 yıllık İdeaped 320 -15IKB cihazıma SSD takacağım.Eski Hdd si normal
SATA 2,5'' . SATA ssd mi yoksa M2 ssd mi takmalıyım? Hdd slotunun fotosu ekte:Yardımcı olacaklara şimidden çok teşekkür ediyorum
Acer Aspire 7 A715-43G-R233 Şarjda Isınma Sorunu
Arkadaşlar "Acer Aspire 7 A715-43G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Ryzen 5 5625U İşlemci, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB" alalı 4 gün oldu.Ben cihazda 2 sorun tespit ettim .Birincisi sadece şarjda iken CPU sıcaklığı arasıra 70 c leri buluyor, fan çok hızlı modda 15-30 sn arası çalışıyor sıcaklık 40C' lere iniyor. (laptop soğutucu açık üstelik).İkincisi ise 2 usb girişi aynı anda kullanıyorum.Birinde harici Hdd ,diğerinde kablosuz mouse bağlı iken mouse tıkılmalar, yavaşlamalr yapıyor. Bu durumlarla karşılaşan başakalrı varmıdır?Varsa çözümü varmıdır?
Gömülü gelen windows 10 yükleme sorunu
Arkadaşlar Lenovo İdeaped bilgisayarım son günlerde çok yavaşladı ve bazen başlangıçte C drive taraması yapıyordu.Bende recovery den format atayım dedim. Gömülü windows 10 yüklenirken %24 e kadar geliyor sonra" bilgisayar bir sorunla karılaştı, tüm yüklemeler geri alınıyor diyor" başa dönüyor, formatlamıyor; 4 kere denedim .Ne yapabilirim.Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim
Google yorumlar IP tespiti
Arkadaşlar bir firmanın Google Yorumlar (yorum yazanın gmaili olması lazım malumunuz) sayfasına küfür , hakaret yazan birinin IP'si tespit ediliyormu?Ediliyorsa bunu Bilşim suçlarımı yoksa Google mı yapıyor?
Lenovo Tab M10 TB X505L kullanan varmı?
https://www.epey.com/tablet/lenovo-tab-m10-tb-x505l.html
Arkadaşlar yaşlı bir tanıdığa bu tableti almayı düşünüyorum.alan kullanan var mı? Varsa yrum yaparsa çok sevinirim.Teşekkürler.
BOTECH PIKO 600 HD PLUS kullanan varmı?
|
|
TV+ aynı anda iki ayrı tv'de izleyebilme
|
Meslek: Mühendis
"""""ÇOK LAF YALANSIZ, ÇOK PARA HARAMSIZ OLMAZ. """"" |
ÇOK LAF YALANSIZ, ÇOK PARA HARAMSIZ OLMAZ |
email : cemdigil@hotmail.com Tel : 0 532 3269394 "ÇOK LAF YALANSIZ, ÇOK PARA HARAMSIZ OLMAZ." |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.221
İkinci El Bölümü Mesajları: 500
Konularının görüntülenme sayısı: 15.375 (Bu ay: 231)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 931 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El