W124 250D yakıt göstergesi?
Merhaba forumdaşlar.
1990 model kullandıgım 250D aracım var.Dün yolda giderken araç stop etti.Yakıt göstergesi çeyrek depodaydı ama yinede stop etmesini gerektirecek başka birşey yoktu.Sanırım yakıt göstergesiyle ilgili bir sıkıntı var.Mazot ekleyince araç çalıştı.Sonra akaryakıt istasyonunda yarıya kadar mazot aldım.Aracın yakıt göstergesi sürekli oynayıp duruyor.Bir ileri bir geri gidip geliyor.Ariza oldugu aşikar.Sorun ne olabilir?
Samsung klima arıza?
Whatsapp sohbet yükleme sorunu
Merhabalar,
Telefonum bozuldugundan rehber ve whatsappı yedekleyemedim.Yeni telefonuma whatsapp yükledim ama eski sohbetler yüklenmedi.Whatsappı silip yeni yükledim.Yine aynı sonuç.Ne yapabilirim?
Samsung klima arıza
Çamaşır makinası tavsiye
Merhaba forumdaşlar,
Çkk memnun oldugum ama bölgemdeki voltaj sorunundan dolayı bozulan Panasonic Na148 vg3 makinamı degiştirmek durumundayım.Malesef arızalı anakartı tamir edemediler ve yedek parçasıda yok.
Yeni makinada istedigim özellik sessiz olması.
10kg üstü kapasite olması.
Hızlı yıkama v.s program olması
Malzeme kalite iyi olsun ve yedek parça sorunu olmasın.
4000tl ye kadar tavsiye rica edecegim
Panasonic Na148vg3 arıza?
Merhabalar,
8-9 senedir sorunsuz kullandıgım Panasonic Na-148vg3 çamaşır makinam arızalandı.Bölgese sık sık dalgalanma yapan elektrikten dolayı makina bozuldu.Şuan hiç çalışmıyor ve elektrik gelmiyor.İstanbul Bagcılar civarı nerde yaptırabilirim?Anakart arızalı diye tahmin ediyorum.Yardım için teşekkür ederim.
Agır kusur sorunu
Merhaba forumdaşlar,
Muayene süresi doldugundan Tüvtürke gittim.Lastik ebadı:Yük kapasitesi çok düşük diye bir agır kusur çıktı.Aynı lastiklerle daha önceki muayeneden geçti ama şimdi agır kusur oluyormuş.Evraka birşeyler yazdı ama ben birşey anlamadın.1700 düşük 1850 kg azami yükmü olması gerekiyormuş.Notere gidin düzelttirin dedi.Notere gittim ama düzeltme olmaz,sadece emniyetten teyid talep edebiliriz dedi.Ne yapılması gerekiyor acaba?Lastiklermi degişecek olumsuz cevap gelirse?
Casper nirvana bakır fan ?
Sistem nasıl
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.410
İkinci El Bölümü Mesajları: 432
Konularının görüntülenme sayısı: 225.910 (Bu ay: 4.119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 930 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor