YALI BASKI MANTOLAMA?
Merhabalar,
İki katlı bir evim var ve mantolama yapmak istiyorum. Normalde dört dörtlük bir mantolama yaptırıdım ama parasal açıdan biraz sıkıntıda olduğumdan daha ekonomik bir seçenek olarak komple yalı baskı yapma önerisi aldım.
Neden normal mantolamaya göre daha ucuz? Çünkü tek parça malzeme duvara yapıştırılacak ve boyanacak. Sıva file vs masraflar yok. Ayrıca işçiliği de kendimiz halledeceğiz.
Gel gelelim; Ucuz olmasına ucuz da, beklenen ısı yalıtımını sağlar mı sorusu var aklımda.
Ayrıca birkaç yıl sonra (dübel kullanılmadığı için) köşelerden açma, yırtılma, patlama gibi sorunlar çıkarır diyenler oldu. (Diyenler, kendi tecrübelerini değil, tahminlerini dile getiriyorlar) Bu husus da cevap bekleyen sorular arasında.
İmdi sevgili arkadaşlar bu işleri yapanlar, anlayanlar veya evine yaptırmış olanlardan bilgi rica ediyorum. Komple yalı baskı yaptırmak verimli ısı yalıtımı sağlar mı, mekanik açıdan dayanıklı mıdır, başka dezavantajları var mıdır? Yani attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değer mi merak ediyorum.
Bilgilendirirseniz memnun olurum. Saygılar.
vodafone smart tab 6 mini rootlama?
|
SAMSUNG Galaxy S5 Mini Ön Satışta!
|
şu beklentilere hangi telefon
|
Recovery dvd'den boot olmuyor
|
Nexus 4 almak için Nexus 5'i beklemek?
|
En az 50000:1 ve 100 hz özelliğe sahip en hesaplı tv
|
Klavye Tuş Fonksiyon değiştirme
|
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 166
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 4.125 (Bu ay: 100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar