iPhone 11 vs Note 10 Lite (ALINDI)
Merhabalar,
Yaklaşık 1 yıl kadar önce Xiaomi Note 10 Lite 128/6GB versiyonunu bir hevesle almıştım, ancak son zamanlarda ara ara ekranda ghosting olması ve bazen sesli iletişimde sorunlar yaşamamdan dolayı telefondan soğudum. Bu soğuma da beni yeni cihazlar arayışına itti, şimdi bu nokta telefon konusunda bilgiye sahip sizlerden fikir almak istiyorum. Mevcut cihazı garantiye yollayıp sorunu varsa tamir ettirebilir yada iPhone tarafına geçiş yapabilirim. Bu nokta da Note 10 lite cihazından iPhone 11'e geçmek ne denli mantıklı bir hareket sizce?
----
En nihayetinde iPhone 11'e geçtim.
2500-2800 - 3 Temel Parça Önerisi
Merhabalar,
Mevcutta kullandığım intel sistemi artık emekli etme vakti geldiği için sistemi yenileme kararı verdim, hali hazırda kullandığım ekran kartı RX 580 olduğu için onunla bir süre daha yola devam edeceğim. Sizlerden 2500-2800 civarında bir sistem önerisi istiyorum, temel 3 bileşen olan anakart - işlemci ve ram kombinasyonu dışında bir eksiğim yok. Sadece bu 3 parça üzerinden önerilerinize açığım, mümkünse link olarak paylaşırsanız satın alım ve kontrolde de kolaylık olur.
Herkese iyi forumlar :)
Ekran Kartsız Sistem - 3000TL Bandında
|
Samsung 49RU7100 vs Diğer
|
G230 vs Diğerleri
|
GTX960 vs GTX1050 (2GB)
|
Project CARS - Sezon 3 LMP2
|
FPS Düşmeleri ve Ses Kırılma sorunu
|
Asus GTX760 vs Evga GTX760
|
Sistemsel ve ekran kartı sorunu
|
Meslek: İnşaat Teknikeri
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 103
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 5.598 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware