Ahmet Tolga / İzmir / 10bin TL
Herkese hayırlı forumlar,
Başlıkta adı geçen ama adının bu olmadığını düşündüğüm arkadaş kendisini tncxx forumdan sk8er_boi olduğunu ve dh forumda eski üyelerle yakın dost olduğunu, özellikler Ali Şeker ile yakın arkadaş olduğunu iddia ederek kendini tanıttı. Benimle de ikimizi de dolandıran Barış Akgül isminde bir adi şahıs olduğu için irtibat kurdu.
Bu arkadaşa elinde bulunan iki telefon için 22 aralıkta 10bin TL gönderdim. Birkaç gün sonra benden 2500tl 1 günlüğüne borç istedi. Ertesi gün 2500tl yi göndermedi. Bir sürü bahanelerle hem cihazları göndermedi hem de parayı. Ev taşıma sürecinde olduğum için istememe rağmen, doğalgaz ve su aboneliği için acil ihtiyacım olduğu halde ne 2500tl yi ne de cihazları gönderdi. Eşimle 2 saat doğalgaz aboneliği yaptırmak için 2500tl gelmesini beklerken kavga ettik. Parayı yine göndermedi. Aralığın 28 inde 2500tl yi gönderdi ama bir sürü aile sorunlarına sebep oldu. 10bin TL hâlâ yok.
Cihazları hâlâ göndermedi.
Hergün yeni bahaneler hergün yarın tamam demeler devam etti ve hâlâ devam ediyor.
Sağolsun Ali Şeker aradı beni, kendisinin yakın arkadaşı filan olmadığını sadece 10 yıl kadar önce alışverişinin olduğunu söyledi. tncxx forum yönetimi de kendisini tanımadıklarını bir bağlantıları olmadığını yazdı.
Telefon numarası olan +90505xxx7776 da başka isme kayıtlı. Bana bahsettiği işyeri zmktekno adında bir işyeri de yok.
Eşi olduğunu söylediği Şxxxx Dxxxk hesabına attığım paraların dekontları da var.
Sağolsun irtibatı hiç kesmedi ve sağolsun hergün bugün hallediyorum, paranı az sonra atıyorum vaadleri de aynen devam ediyor.
Şu an 10bin TL param da kendinde, bana göndereceği 2 telefon da kendinde ve buna kendisi 'ticaret' diyor.
Forumda çok eski üyeyim, beni tanıyan bilen bilir. Söz şereftir.
Eşimle ayrılma noktasına geldik. Bana bu parayı neden bu kadına gönderdin diyor ve kendisini aldattığımı düşünüyor.
Pazartesi avukatla sulh cezaya dekontlar ve WhatsApp yazışmaları ile başvuracağım.
Kendisinin burada hesabı var mı bilmiyorum çünkü adı gerçek değil, işyeri gerçek değil, adresi gerçek değil.
Sizce bu kendisinin dediği gibi ticaret mi? Yorumları bekliyorum.
Bugün 5 Ocak 2024, bugün de yarın halledeceğim dedi.
En kısa zamanda WhatsApp yazışmalarını sa atacağım.
Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar.
Başlıkta geçen yerden ürün almadan önce mutlaka 2 kez gerekirse 3 kez düşünün.
Pttavm üzerinden kafasına göre satış yapıyor, pttavm nin hiçbir yaptırımı yok.
1 haziranda aldığım ürünü geri gönderdim, iadeyi reddetmiş ne ürün var ortada ne aldığı paranın iadesi yapılmadı.
Sonra bir araştırdım külli problem satıcı. Bizim bildiğimiz sorunlarını internet ortamına aktarabilenler kadar, bir de aktarmayanlar ne kadar kim bilir.
Alışveriş yapacaklar bunlara dikkat etsin.
Android 4.2 kamera önizleme hatası
|
|
|
|
iptal
|
Airties RT-205 ile AP301 bağlantısı
|
Samsung SATA II 120MB/s normalmi?
|
Cooler Master CAC-T05 power suply değiştirecem?
|
[ SENE 2003]
[ 3 lü PRİZ | 3800+ X2 | 9NPA+ | CM CENTURION ] [ 256x2 TWINMOS | 80 GB 3Gb/s | BSA-4173B | F-419 ] |
!! kesinlikle alışveriş yapmayın !! haziranyagmuru - Şekilsiz - rex matthew - AsuSGamers ----------------------------------------------------------- Dükkanım-Referaslarım Tüm Mesajlarım-2.El Alışverişlerim ! Arkadaş listem sadece bilgi içindir ! |
Ergenlere ve kabadayılara tahammülüm yok. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.310
İkinci El Bölümü Mesajları: 4.236
Konularının görüntülenme sayısı: 17.954 (Bu ay: 152)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 473 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket