Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF 10 bit Sorunu
Selamlar, bu modelin 3.değişim monitörü ile yaşadığım sorun bu kez nvidia panelinden çıkış renk derinliğini 10bpc değerine alınca monitör sanki ekran kartı driverı kurulu değilmiş gibi bir görüntü veriyor 8bpc değerine alınca düzeliyor yada 10bpc değerine alıp monitörü kapatıp fişini çekip 1 dakika bekleyip tekrar fişi takıp çalıştırdıktan sonra 10bpc olarak düzgün çalışıyor, ancak bilgisayar kapanıp açılınca yine ara ara bu sorunu yapıyor. Acaba bu sorun ile ilgili daha önceden servise başvurmuş olan var mı ? Ona göre bende servise başvurayım yada hiç boşa kürek çekmeyeyim bu şekilde kullanmaya devam edeyim.
MSI B550-A-PRO Argb - Rgb Problemi
Anakartın kendi üzerinde bulunan jrgb pinlerine rgb uyumlu fan takıyorum ve Msi'ın kendi uygulaması olan mystic light üzerinden kontrol sağlıyorum ancak bilgisayarı kapatıp (fişlerini çekip) tekrar açtığımda rgbler yanmıyor ve tekrar yakabilmek için anakart üzerinde bulunan LED SW1'i off konuma getirip JT1 pinlerinden ikincisine metal bir nesne ile 5-6 saniye dokunup bilgisayarı tekrar çalıştırıdığımda ancak öyle rgbleri çalıştırabiliyorum bu sorun bilgisayarın fişini çektiğim her zaman oluyor acaba sorun hakkında bilgisi olan var mı ?
İspanya İç Savaşını Anlatan Film
|
Dizi Tavsiyesi
|
Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor
|
Monitör mü Almalı Aparat mı ?
|
Ekran Kartı Tavsiyesi ?
|
Sol Fiber Modem Sürekli Resetleniyor
|
|
|
Meslek: TSK
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.738
İkinci El Bölümü Mesajları: 45
Konularının görüntülenme sayısı: 19.839 (Bu ay: 201)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 273 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware