Yeni makina kurdum ekran kartı çok yavaş çalışıyor
Merhaba arkadaşlar, ekran kartım çok düşük performans sergiliyor, sıfırdan windows kurmak, DDU ile driver kaldırmak, herşeyi denedim
Sistem
i7 12700k
MSI 3080ti ventus 3x OC
64Gb ddr4 3600mhz c18 ram 4x16
Zalman EBT 1200watt psu
Msı z690 a pro anakart
Division 2 de 4k ultrada herkes 60-70 fps alırken ben 25 zor görüyorum,
Cyberpunk olsun bir çok oyunda performans eşdeğerlere göre çok düşük
Furmarkda 200 üstü fps almam gerekirken 80-90 larda kalıyor, ilk açıldığında fps 300 leri vuruyor ama hemen ardından büyük düşüş yaşıyor, zaten alttaki çizgi grafikte görürsünüz bir an pik yapıyor, ilk açıldığında.
GÖrdüüğüm problem furmark test ederken GPU %56 civarlarında güç çekiyor, HWinfodan baktığımda kart 200watt civarı güç çekiyor.
Sorun ne olabilir? denemediğim birşeyler var belliki, sorunu nası ltespit edebilirim? değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Samsung odyssey g7 coresync ışığı yanmıyor
Benzer monitör kullanan arkadaşlar var ise yardımınızı rica edeceğim, menüden girdiğimde system menüsünde en üstte görünmesi gerekirken o menü içerisinde coresync seçeneği yok.
Menü içeriği şu şekilde,
local dimming,
volume,
eco saving plus,
off timer plus
PC/AV mode,
displayport ver.,
input port ver,
auto source switch+,
key repeat time,
power LED on,
Setup Custom KEy
Bu menünün en üstünde CoreSync olması gerek ama yok,
Versiyon M-A1000GGZA-1007.1
yeni version atmış samsung 1008.1 diye ama onuda update edemiyorum, usb diski görmüyor, rootda duruyor dosya ama bir türlü update edemedim. Gerçi velhasıl Update etmedende o menüde görünmesi gerek, Monitörün arkasında kocaman Coresync lambası var ama yanmıyor.
Kullanan veya daha önce böyle bir problem yaşayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Klima söküm takım İstanbul güngören
|
GTX 460 Leadtek OC
|
|
Honda Türkiye'de artık Accord satışı yokmu?
|
Regülator tavsiyesi.
|
DH'in İkinci el ve sıcak fırsatlar Bölümleri
|
1 Ay Boyunca Sadece Mc Donalds'dan beslenen adam
|
lvl80 Prot war.
|
Meslek: Computer Engineer
İlgi Alanları: C#, Xamarin, Gemology, Making Rosary
Career : MsSql (DBA - 19 years - retired) - Hobbies : C#, Xamarin, Gemology |
i7 12700k MSI pro z690-p 64gb vengence DDR4 3080ti ventus Corsair carbide 200 Noctua d15s 980pr 1TB Samsung Odyssey G7 - Gigabyte G5 i5 10400 3060 980 pro 1Tb Silicon power 2TB - PS4 Pro - PS3 - WII - AdvanceSP - Honda Civic 2012 |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.204
İkinci El Bölümü Mesajları: 375
Konularının görüntülenme sayısı: 13.180 (Bu ay: 204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 295 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket