Carraro Juliet mi Corelli Merrie mi?
Merhabalar herkese,
Cok fazla konu oluyor bu bisiklet tavisyesi uzerine ama zamani olanlarin goruslerini almak isterim.
Esime (boy 1.68) ve (arada ben de binerim boy 1.75) bir bisiklet almak istiyoruz. Asagidaki bisikletleri begendim:) (kendisi bana birakti).
Cocuk koltugu da baglamayi dusunuyoruz, dolasyisi ile kilo olarak 90-100 toplamda en fazla olur gibi ama sanirim iki bisiklet icin de bu cok sorun olmaz.
Surus daha cok duz asfalt, nadiren cakil, ve nadiren yokus (ama epey dik bir yokus). Markete gidelim ekmek alalim. Cocugu kisa mesafe gezdirelim vs.
Carraro zor bulunuyor ama bulabiliriz sanki.. aradaki fiyat farkina (yaklasik 800 TL) deger mi?
Jant olarak 26 mi 28 mi daha uygun olur?
https://www.corelli.com.tr/bisikletler/sehir-bisikleti/merrie-26-126
Iyi bayramlar,
Tesekkurler
::: El Tipi GPS Cihazi Tavsiyesi ?
|
|
:::> Fortran 90 95 Compiler Onerisi?
|
LUTFEN YARDIM : XBOX 360 HDMI DVI baglanti ve ses sorunu
|
Network Depolama / Harici Lan Harddisk ile ilgili
|
: : : TEKNİK YARDIM LÜTFEN > Xbox 360 Gamepad ile ilgili
|
Paylaşımdaki dosyalara şifre koymak yada kullanıcı seçmek ?
|
Farklı Bir Ses Sorunu? Remote Desktop tan Tv izlemek
|
: : : Kopya Korumalı DVD lerimi nasıl yedeklerim ? ? ? ?
|
(beranutku7 - pgr4 - satildi) ~~ (sinanolmez - mass effect 2 - satildi) ~~ (Pinky_Demon - colin mcrae dirt II - satildi) ~~ (EVREN-FB- fifa 2010 - satildi) ~~ (m_girit - forza 3 - satildi) ~~ (estolad - fable 2 - satildi) ~~ (sinanolmez - sc:conviction - alindi) ~~ (baris_vts - mass effect 2 - alindi) ~~ (mertg35 - fifa 2009 - satildi) ~~ (checkmat - sega rally - satildi (gg)) ~~ (forzaesk - sega superstar tennis - satildi) ~~ (CHAOSCU123 - mass effect - satildi) ~~ (wNchstR - halo 3 - alindi) ayrica gg'den (gores - GTA 4 - satildi (gg)) ~~ (ufukdag14 - COD4 - satildi (gg)) ~~ (headquarterr - DIRT - satildi (gg)) ~~ (mathman - PGR3 - satildi (gg)) ~~ (japonozan11 - GRAW - satildi (gg)) ~~ (eyimen - fable 2 - alindi (gg)) ~~ (melancolik - pes 2009 - alindi (gg)) ~~ (fedoramca - bioshock - alindi (gg)) |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 745
İkinci El Bölümü Mesajları: 160
Konularının görüntülenme sayısı: 9.522 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware