[Alindi]Topladığım Sistem İçin Yorumlarınız
Güncelleme: Ekran kartı almaktan vazgeçtim. Ryzen 7 5700G'li APU sistem kurmaya karar verdim. Oyun işinden tamamen vazgeçtim. Bütçeyi de bu bağlamda 800€'ya düşürdüm. Orijinal mesajımda bahsettiğim gibi ufak ve gösterişsiz bir kasa ve ona uygun PSU, anakart ve CPU cooler arayışım sürüyor. Şimdilik aldığım parçalar şöyle:
Ryzen 7 5700G - 178 €
Samsung 990 Pro M.2 1TB - 99€
G-Skill Ripjaws 3600MHz 2x32 GB RAM - 147€
Toplam: 424€
---
Herkese merhaba, günlük işlerimi yapabileceğim ve öyle korkunç performans istemeyen birkaç iş ile ilgili program kullanabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum. Sistemi mindfactory.de sitesinden toplayacağım, şuan büyük bir indirim kampanyası var halihazırda.
Olabildiğince ufak ve kompakt bir kasa istiyorum. Işıklı yanarlı dönerli olmazsa çok memnun olurum 64GB RAM ve bütçe dahilinde güçlü bir işlemci olursa iyi olur. Ekran kartının uçan kaçan bir model olması şart değil. Arada sırada güncel oyunları canım çeker de oynamak istersem en azından ortalama üstü detayda 60FPS oynayabileyim yeter.
144Hz 27" ya da 32" bir monitörü de bu bütçeden ayrı olarak alacağım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, herkese şimdiden teşekkürler
Düşük Bütçe TV Tavsiye [Max 3500 TL]
Max 5000 TL Bütçeli İşlemci + Anakart + Ram Tavsiye
Dostlar merhaba, yakın bir arkadaşıma sistem topluyoruz ve bu 3 parçamız eksik. Ekran kartı olarak 6700xt, güç kaynağı olarak da 600w 80+gold sertifikalı bir psu'muz var. Bu bütçeye uygun bir anakart işlemci ve ram kombinasyonu tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Fiyatı TR'ye göre uygun gibi geldi bir çift aldım. Değerlendirmek isteyenlerin bilgisine
https://www.amazon.com/gp/product/B083TRRT16/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
1050Ti'lı Sisteme Güncelleme
|
|
Spor İçin Meal Prep Önerileriniz
|
|
Öğrenci İçin Kredi Kartı Önerisi
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.373
İkinci El Bölümü Mesajları: 67
Konularının görüntülenme sayısı: 32.337 (Bu ay: 319)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 795 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic