Autocad 2014 Lt
Merhaba, lisanslı ve kutulu sahibi olduğum Autocad 2014 Lt çizim programını Autodesk online aktivasyonu artık desteklemediği için kullanamıyorum ve yeni bir lisans kiralaması yapmaya zorlanıyorum. Zamanında ciddi paralar ödeyip aldığım program halen işimi yeterince görüyor ama maalesef ömür boyu kutulu lisans diye sattıkları ürünü kendilerince yasal hakları olarak kullanılamaz hale getirdiler.
Öğrenmek istediğim acaba crack dahi olsa kendi sahibi olduğum programın aktivasyonunu yapabileceğim bir yol var mıdır? Eski bir sürüm olduğu için internette çoğu yerden linkler silinmiş. Teşekkür ederim şimdiden..
Samsung wind free klimaların farkı
|
Işık sızması hakkinda
Merhaba, 50 inç au9000 Samsung tv satın aldım, genel itibariyle goruntu kalitesinden memnun kaldım ama karanlık ortamda film izlerken sol alt köşeye yakın bir ışık sızması görüyorum ve Gozum de maalesef takılıyor.
Teknolojisi gereği olabildiğini biliyorum ama tecrübeli arkadaşlardan yorum rica ediyorum, sizce önemsenecek ve servise başvurmamı gerektirecek düzeyde bir sızma var mi eklediğim resimlerde?
Vestel 43u9000 hakkinda
Üst düzey modemlerden hangisini almalı
|
Hosts dosyasi ile markafoni engellemek
|
goonet?
|
firmware bilgilerini okuma
|
cebit 2008'e gitmeli mi?
|
toshiba m70
|
Son Giriş: 27 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 156
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.762 (Bu ay: 237)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar