:..
Ssd fiyatlarının sürekli yükseldiği bu günlerde fırsat gibime geldi.
Gece gece denedim ve oldu.
Uygulama üzerinden kredi kartı kısmında, taksitli nakit avans.
Bana 1000 TL ye 4 taksit faizsiz ve masrafsız verdi. Aylık ödeme 250 TL.
Bir bakın derim...
silinsin...
295000 tl
2016 model - Beyaz renk (Opak) - 1.4 motor - 125 beygir - Comfortline donanım - Manuel vites - 41000 km
İlk sahibiyim.
3 bölgeli dijital klima, Dijital gösterge (hayalet ekran), açılabilir-perdeli cam tavan, App-Connect, hız sabitleyici, deri direksiyon-vites, koltuk arkası masalar, hareketli ön ve arka koltuklar, tam boy stepne, tavan rayı, ayak aydınlatma, ısıtmalı aynalar, ön-arka park sensörleri ve daha bir çok özellik.
Kesinlikle hiç bir boya, sürtme, kaza, hasar yada buna benzer durumu, tramer kaydı yoktur.
Alındığı günden beri kapalı garajda muhafaza edilmiştir.
İçinde tek bir sigara bile içilmemiştir.
41000 kilometrenin tamamı şehir dışı, tatil amacıyla kullanılmıştır.
4 yaşına girdiğinden, vergi dilimi ikinci basamağa inmiştir. (Yıllık toplam 629 x 2 = 1258 TL.)
2019 yılının ağustos ayında ilk TÜV muayenesi yapılmış, 2021 Ağustosa kadar geçerlidir muayenesi.
Son periyodik bakımı yeni yapılmış, bir yıl (15bin km) hiçbir bakım yapmadan kullanılabilir.
Araç üzerine orijinal fabrikasyon Michelin (17 inç) yazlık lastikleri vardır, yanında 4 adet Continental (17 inç) marka kışlık lastik verilecektir.
Kışlık lastikler çok az kullanılmış olup mükemmel durumdadır.
Tüm bakımları VW Doğuş Ankara yetkili serviste yapılmıştır.
Çalışmayan, bozuk yada hasarlı hiçbir fonksiyonu yada ekipmanı yoktur.
Koltukları ve iç plastik aksamında zedelenme, çizik, yırtık veya lekelenme yoktur.
Çok temiz, dikkatli ve özenli kullanılmıştır.
Yedek anahtarı, kitapçıkları ve orijinal (servisten alınma) havuzlu kauçuk paspas seti vardır.
App-Connect (Apple ve Android) Özelliği, VW Doğuş servisi (Ankara) alındığı yıl (2016), o zamanki bedeli (1200 + işçilik) ödenerek açtırılmıştır. (Şu andaki açma fiyatı yaklaşık 2500 tl dir.)
Yani cep telefonunuzu bağlayarak 8" ekranda multimedya (müzik-telefon-mesaj-harita) ve Navigasyon rahatlığını yaşayabilirsiniz. Sesle komut ve direksiyondan kontrol özelliği vardır.
Galerici veya bu işten kar sağlayan, meslek olarak yapan bir satıcı değilim.
Ankara içinde istenilen expertiz firmasına kontrol ettirilebilir. Doğuş otodan detaylı bakım bilgilerine ulaşılabilir.
Fiyatı muadillerine göre mantıklı olup, çok cüzi pazarlık olabilir.
Takas kesinlikle düşünmüyorum.
Çekle ve vadeli ödeme kabul etmiyorum.
İkinci bir aracım olduğu için, bu aracı nakite çevirmek için satıyorum.
Araçla ilgili hiç bir memnuniyetsizliğim yoktur.
Alıcısına şimdiden hayırlı olsun...
Vakıfbank 1000 TL taksitli nakit avans
Öylesine denedim oldu. 1000 TL 4 taksit nakit avans. Herkese olmayabilir, denemek lazım.
|
Teknosa muamması ???
|
|
elektronik urunlere ek gumruk vergisi geliyor...
|
|
ARAS; dağlardan doğar, ovalara hayat verir ve Hazar'a kavuşur. |
81DB75D715E146F1B27928E6A014F807.jpg |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 318
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 14.414 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 87 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası