Şirket Laptop’u İçin Kulaklık
|
Merhaba arkadaşlar. 2020 yılında topladığım sistemi güncelleyeceğim. 2 hafta sonra Abu Dhabi’ye gidiyorum; alabilirsem oradan alacağım, alamazsam da Türkiye’ye dönünce alacağım parçaları.
20-25K bütçe ayırdım bunun için. Yapılacak güncellemeler için yorumlarınızı bekliyorum. Marka, model belirterek destek olabilirseniz, sevinirim.
Saygılar.
Not : 2020’de aldığım fiyatları da kaydetmişim zamanında.
Merhabalar arkadaşlar.
Kız arkadaşım mimar olduğu için çizim yapıp, uzun dönem kullanabileceği bir laptop arıyor.
Kullandığı programlar : Evit / Cad / Photoshop / lumion / 3dsmax
Bütçe aralığı : 30.000 - 40.000 TL
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Metamask Hesap Çalınması Hk.
Merhabalar herkese,
Metamask hesabımın çalındığını fark ettim, ilk başta bir sorun olduğu için hesabımda 0.1 görünüyor sandım ama işlem geçmişine bakınca anladım ne olduğunu.
Ufak bir meblağ olduğu için çok önemli değil ama daha büyük meblağsı olanlar lütfen dikkatli olsun.
Herkese iyi günler dilerim.
Mu Legend - GTarcade
Yine, yeniden, yeni bir oyunla karşınızdayım dostlar.
Yarın MU Legend açılıyormuş. Şu an pre-register var ve ödülleri var.
Müdavimlerine duyurulur.
Saygılar.
Silkroad TR Nuker Yardım
Herkese selamlar,
Yıllar önce oynamıştım. Şimdi Internet'te ne kadar araştırmış olsam da yardımcı bir rehber bulamadım çünkü çoğu eski.
Nuker için gitmem gereken INT/STR ve açmam gereken skill isimlerini söyleyen olursa çok yardımcı olur.
Bir de ne giymem gerek ? Lütfen yardımcı olun şu dostunuza.
Herkese iyi haftasonları. :)
Albion Online Yardım
Merhabalar dostlar,
Oyuna yeni başlayan var mı ? Tek başına çekilmiyor beraber kasabiliriz.
Oyun hakkında çok bilgim yok. Bilgisi olanlar da tecrübelerini aktarırsa çok mutlu olurum
Yeni Başlayacaktan Sorular
Merhabalar dostlar,
Birkaç gündür oyun araştırıyorum. Akşam işten eve gittiğimde 3-4 saat takılıp stres atacağım bir oyun istiyorum.
Arkadaş ortamıyla beraber vakit geçireceğim PVE - PVP yapabileceğim bir oyun tercihim.
Soracağım sorular ise:
1-) Oyun kendin mob kes, kendin level kas mantığıyla mı ilerliyor ? Parti yapıp level kasamıyor muyuz ?
2-) Oyunda PVP sistemi var mı, varsa nasıl oluyor ? Ligler arasında Arena'da mı PVP oluyor yoksa açık dünyada yürürken millete saldırmak gibi mi ?
3-) Oyunda sezon mantığı varmış, o nasıl işliyor ? Sezonun bize getirdikleri, götürdükleri neler ?
4-) Guild sistemi var sanırım, varsa guild sisteminin amacı sadece yardımlaşmak mı yoksa guild savaşları var mı ?
5-) Oyuna başlamak için çok mu geç kaldım ? Çünkü oyun 2013'te çıkmış, bu süreçte atı alan Üsküdar'ı geçti mi ?
6-) Hangi server'de başlamalıyım ?
7-) Oyunun ticaret sistemi nasıl ? İtem alış satışı nasıl oluyor ?
Umarım detaylıca cevaplayıp, sormadığım soruları da kendi söyleyebilecek birisi çıkar.
Seviliyorsunuz dostlar, iyi haftalar.
Game Of Thrones Online
|
Game of Thrones Online
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 814
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.971 (Bu ay: 163)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO