ARAÇ AĞIR HASAR KAYITLI DEĞİLDİR.
KM: 244.000
FİYAT: 139.000 TL
İLETİŞİM: 0530 850 37 29
2013 WV GOLF 1.6 TDİ BLUEMOTİON MİDLİNE PLUS
(GECE MAVİSİ RENGİ)
ARACIN MOTORU YÜRÜYENİ ÇOK İYİDİR. 3 YILDIR KULLANIMIMIMDA BİR KEZ OLSUN MOTOR KAYNAKLI BİR SORUN ÇIKARMAMIŞTIR. ARACIMIZDAN ÇOK MEMNUN OLMAMIZLA BİRLİKTE BEBEĞİMİZ OLMASI SEBEBİYLE DAHA BÜYÜK BİR ARACA İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ İÇİN SATIYORUZ.
PERİYODİK BAKIMLARI DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE YAPILMIŞTIR.
ÇALIŞMAYAN AKSAMI YOKTUR.
BOYASIZ HATASIZ. UFAK TEFEK KILCAL ÇİZİKLER VARDIR, ORİJİNALİ BOZULMASIN DİYE PASTA CİLA DIŞINDA HERHANGİ BİR İŞLEM YAPTIRMADIM.
KM'Sİ UZUN YOLDA YAPILMIŞTIR.
MUAYENESİ 2023'E KADARDIR.
ARAÇTA SADECE 300 KÜSÜR TL TRAMER KAYDI VARDIR (eşimin park ederken sürtmesi sonucu).
Ön ve arka tampon benim görsel takıntımdan ötürü küçük bir sürtmeden sonra değiştirilmiştir. Plastik aksam; ekpertiz yaparken tampona bakmıyorlar bile. Ben yine de söyleyeyim dedim.
ARAÇ AKTİF OLARAK KULLANILMAKTADIR, KM'Sİ İLANIN AÇILDIĞI GÜN İLANDA BELİRTİLENDEN FARKLILIK GÖSTEREBİLİR.
YENİ ARACIMIZI SATIN ALDIK, O YÜZDEN TAKAS DÜŞÜNMÜYORUZ
10900K işlemcili sistem topluyorum. Render işleri yapacağım bolca, dolayısıyla overclock yapacağım. İkisi arasında kaldım. Arctic'in performansının daha iyi olduğu yazılıyor. Öte yandan sistemim RGB, kasam Gamepower Warcry. Sırf RGB özelliği yüzünden ORCUS'a yöneldim. Sizce hangisini seçmeliyim? Bu sitede benle aynı kasası olan bir arkadaş ORCUS incelemesi yapmış, radyatör fanlarını dışarı doğru takarsak daha iyi soğutma alırız ama ışıkları görünsün diye öne çevirdim demiş. Ben dışa doğru takmaya niyetlenirsem fanların RGB olup olmaması pek fark etmez sanırım? Kafam çok karıştı, siz olsanız ne yapardınız?
Arkadaşlar, elimde satılık PES 2021 MyClub hesabı var. Hesapta olanlar:
- Tüm editionlar ve iconic moment oyuncuları (Ronaldo, Messi, Beckham, Bergkamp, Kahn)
- Yeni iconic moment Vieira
- Yeni iconic moment Campbell
- Yeni iconic moment Gilberto Silva
- 12.000 Coin
- Hiç online oyun oynanmamıştır, hesap tertemizdir. Kullanıcı adı da Ahmet Mehmet tarzı değil, jenerik bir isimdir.
Ücret: 12.000 coin ücretine satılıktır ($100). Yukarıdaki listedeki tüm iconic moment oyuncuları da hediyesi...
Monster T7 V18.3.1 - Hoparlör Cızırtılı
|
|
Workstation PC için Ekran Kartı Tavsiyesi
|
Monster Tulpar v18.3.1 (i9 9900K + RTX 2080 + 64GB 3200mHZ RAM + SAMSUNG 970 PRO M.2 512GB) | Steam ID: eraybozkurt |
Steam ID: eraybozkurt |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 953
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 4.672 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 349 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun