İncehesap.com Hazır sistem problemi.
13.02.2021 tarihinde incehesap.com sitesinden Phantom Xt Bronze hazır sistemini özelleştirerek satın aldım. Ürün 20.02.2021 tarihinde elime ulaştı. Gayet güzel paketlenmiş ve azami derecede dikkatli kargolanmıştı. Firmaya bundan dolayı teşekkür ederim.
Ana meseleye gelecek olursak, satın almış olduğum hazır sistemi çalışmaya hazır hale getirmek için ekran kartımı taktığımda anakartımın üstünde olan USB 3.0 soketinin ekran kartımın sağdaki fanına teması ile karşı karşıya kaldım. Eğer cihazı çalıştırsaydım ekran kartı fanım usb 3.0 soketine sürtecekti.
Firmaya 2 gün önce detaylı görüntüler ve açıklamalı bir mail attıktan sonra hala tarafıma dönüş sağlanamamıştır. Firma tüm hazır sistem ürünlerini test ederek birbiri ile uyumunu kontrol ederek seçim şansı vermektedir. Ancak firma muhtemelen bu parçaları kontrol ederken geniş bir masa üstünde parçaları kasaya montelemeden önce kontrol etmektedir. Ürünleri kasaya montajladıktan sonra ekran kartımı kasa içinde ya da parçaları kasa içinde test etmeden göndermiştir. Eğer kasa içinde takılı iken firma bu kontrolü yapsaydı. USB 3.0 soketinin ekran kartı fanına değdiğini ve ürünün sağlıklı çalışamayacağını anlardı.
USB 3.0 soketini yerinden çıkartım kasa ön panelinde bulunan usbleri kullanmadan kasayı çalıştırdım. Malesef henüz firma bununla ilgili dönüş yapmadı. Bu firmadan sistem alacaklara tavsiyem lütfen ürünlerinizi kasa içinde montajlı halde kontrol edilerek tarafıma gönderilmesi diye bir ricada bulunsunlar. Gerçekten zor durumda kaldım. Görüntüleri sizlerle paylaşıyorum.
Ayrıca firma satış sonrası destek konusunda 48 saat önce atmış olduğum bir yardım mailine tenezzül edip cevap vermemiştir. Bir daha bu firmadan alışveriş yapmayacağımı beyan ederim. Satış sonrası destek konusunda malesef benim için sınıfta kaldılar. Nezaketen bile olsa dönüş sağlanabilirdi. Lütfen sizlerinde bu konuda dikkatli olmasını rica ediyorum.
Firmayı Tüketici Hakem Heyetine aktardım.
Hazır sistem detaylarımı aşağıda paylaşacağım.
3D Yazıcı ve Ürünlerim
Arkadaşlar 1 ay önce hobi amaçlı 3D yazıcı aldım. Bir çok karakter yaptım. Gerçekten çok keyifli bir hobi. Boyama konusunda ya da ince nüanslar konusunda fikir verebilirsiniz. Daha kaliteli olarak nasıl basım yapabilirim.
Bir kaç tane örnek koyuyorum. Umarım beğenirsiniz. Tavsiyelerinize açığım.
Sistem Tavsiyesi ya da Upgrade için Yardım
|
Penguen dergi serisi
|
Play Station Yeni Gamepad ASTRO C40 TR
|
Steam Cüzdan Bakiyesi
|
PS3 hakkında yardıma ihtiyacım var.
|
silinebilir
|
silinebilir
|
BF3 ya da BF4 oynayacak arkadaş arıyorum.
|
Meslek: Memur
İlgi Alanları: Fitness, Kampçılık, Bisiklet, Tarih, Konsol...
Eski nick: FREE-4 Referanslarım: (Duna)- Play Station 3 (RONSPY)-Pc parçaları (Türk Teknik)- Xbox360 (pSyCo)-psp (RİAZ)-ngage-psp takas (sydbarret)-psp (arifbjk)-Ps2 (meethot)-karakalem portre (wehby)-ngage (cobainn)-psp (cagataybas)-kulaklık philips (The_Wade)-forma ve webcam (DnzD7)-ps2 oyunları (skatyyyy)-psp (selimsel)-mp3 player (spidey123)-ekran kartı (rEaDy_for_aCtion)-psp (sharkmmm)-psp. |
SoulPower |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.923
İkinci El Bölümü Mesajları: 411
Konularının görüntülenme sayısı: 41.740 (Bu ay: 2.145)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 201 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic