Ortopedik Engelli, Ehliyet Raporu Alımı Hakkında
Merhaba arkadaşlar, öncelikle e-devlet ten sağlık beyan formu dolduruluyor. Daha sonra Aile Hekiminize muayene oluyorsunuz engel durumunuza göre doktor sizi ilgili branşlara hastaneye sevk ediyor benim sadece ortopedik engelim olduğu için eğitim araştırma hastanesi ortopedi doktoruna sevk edildim hastaneye gittim hasta kayıttan kaydımı yaptırıp vezneye yanlış hatırlamıyorsam 55 lira yatırdım daha sonra ortopedi uzmanına muayene oldum benim özel tertibatlı araç kullanmam gerektiği için il sağlık müdürlüğüne sevk edildim il sağlık müdürlüğüne bizzat müracaat etmeniz gerekiyor orada iletişim bilgileriniz alınıyor ve komisyonun toplanacağı gün size mesajla bildiriliyor ve komisyona giriyorsunuz engelinizle ilgili sorular soruyorlar son olarak uygun bulurlarsa aracınızda bulunması gereken yardımcı tertibatları tespit edip raporunuzu düzenliyorlar aynı gün akşam e devletten baktığımda raporum görünüyordu. Saygılarımla.
Avuç Taşlama Motoru Kömür Değişimi Yaşanan Sorun ve Çözümü
Merhaba dostlarım bende eski bir avuç taşlama makinesi var gün geldi artık çalışmaz oldu kömürlerin den şüphelendim bir çift kömür aldım taktım motor yine çalışmadı baktım ki kömürler kollektöre (dilim dilim bakırlara) temas etmiyordu sebebini araştınca eski kömürlerin ince kenarında küçük bir girinti olduğunu fark ettim aynı girintiyi yeni aldığım kömürlerede açtım artık kömür yuvasında rahat hareket ediyordu ve mutlu son motor çalıştı iyi günler dilerim.
Bosch Buzdolabı Ekran (Display) Arızası ve Çözümü
Merhaba arkadaşlar, KDN74AW20N model buzdolabımızın Ekranı arızalanmıştı sebebini tam bilmiyorum sıvı teması yada kendiliğinden olmuş olabilir. Bu ekran kartı çok pahalı 800 lira civarında, sağolsun kardeşim bu işlerden biraz anlıyor kartı söktü ve oradaki smd LED 'leri ölçtü kimisinin patlak olduğunu kimisinin de kısa devre yaptığını söyledi bu LED'lerden getirtti ve LED' leri yeniledi şimdi sapasağlam oldu.
Yusuf Tacar isimli sahibinden.com üyesi tarafından dolandırıldık
Merhaba arkadaşlar , kardeşime ikinci el laptop alırken bir ilanı beğendik. kişiyle irtibat kurduk , ve para gönderildikten sonra beni whatsapp dan engelledi. Yani dolandırıldık
Parayi gönderdiğim kişi : Yusuf Tacar
Parayi gönderdiğim iban
TR24 0006 2001 4830 0006 6777 26
05525031767 numarasından irtibat kurduk
05434617494 kullandığı diger numara olabilir numara sitelerinden gördüm
Tutar: 1400 TL
Bosch Buzdolabından Gelen Ses ve Çözümü
|
windows8 tema
|
|
|
Hondacılar bi bakıverin devirde dalgalanma sorunu
|
Rölanti Dalgalanma Sorunu Yardım!!!
|
Ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 257
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.392 (Bu ay: 330)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası