önerilerinizi bekliyorum arkadaylar 10 gündür konu içerisinde gömülmüş durumdayım.
focusrite 2i2 gen3 ses kartı
thronmax s6 boom kolu alarak işe başladım..
ama bir türlü mikrofona karar veremiyorum.
mikrofonların bir çoğuna baktım, shure sm7b 20 k verecek param yok bu arada bana stüdyo kalitesinde mikrofon önerebilirmisiniz?
behringer b2, donner dc87 vs bir çok mikrofon araştırması yaptım hali hazırda.
cihaz genel görünüm olarak gayet başarılı.
Ses cidden çok iyi, hele ki microsoft mağazasından dolby acces indirdiğinizde farkı anlayacaksınız. Kesinlikle dolby atmos ile deneyimleyin. (bluetooth bağlantısı ile aktif oluyor).
onun dışında kablo bağlantısı dipses veriyor müzik dinlerken değil ama bekleme esnasında bunu yapıyor. Bu nedenle sadece bluetooth kullanımına daha uygun. Alacakların blueetooh bağlantı alternatifi yoksa bir adet adaptör almaları gerekecek. (bluetooth 5.0)Dolby atmos üzerinden kulaklık olarak tanımlanıyor bağlantı şekli ama hiç problem değil.
Bass sesler ve tiz sesler, çok başarılı. Daha ince ayarlar için fotodaki gibi eklediğim menülerden dolby atmos üzerinden ayarlayabilirsiniz.
Ses seviyesi şaşırtacak kadar iyi ve yükseldikçe ses bozulmuyor!
Arka panelde microsd kart takılma alanı vs bir çok bağlantı şekli verilmiş..
Ayrıca hiç bahsetmedim ama cihazın aynı anda radyo özelliği var rgb tuşlar sert mekanik switchlerden oluşuyor.
Cihaz tak çalıştır özel bir yazılıma ihtiyaç duymuyor. 3600 Mah bataryası var.
Daha pahalı çözümlere yönelmeye hiç gerek yok.
Bu nedenle bu cihazı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Cihazın flac veya spodfy dosyalarındaki kalitesini dinleyin anlayacaksınız.
Güncel fiyat 26.01.2024 2162 TL.
Lbank borsası coini LBK coin?
Genellikle borsa coinleri değerleniyor.
En bariz örneği binance'nin BNB'si.
bir borsa coini olmasına rağmen fiyatı gerçekten düşük olan LBK dikkatimi çekti ve burada paylaşmak istedim. Alıp almamak sizin elinizde.
Araştırmalarımda telegram kanalındaki adminden şöyle dönüşler aldım.
Ekip ceosu, linkedin profilleri vs gibi.
https://www.linkedin.com/company/lbank
Bana kalırsa üzmicek bir miktar yatırım yapmak çok mantıklı olacaktır.
Ref link ile üye olabilirsiniz.
Bu ara mouse araştırıyorken şöyle bir videoya denk geldim ve paylaşmak istedim.
Viedoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.
Özellikle akıcı oyun deneyimi ve rekabetçi oyunlardaki başarım için çok önemli.
Bu videodan sonra razer viper 8k almaya karar verdim.
Güvenli internet profilini istemiyorum!
Sayın türknet yetkilisi @TurkNetDestek
Güvenli internet profilimi mesaj ile iptal ettiğim halde iptal oldu mesajı geliyor ama hala giremiyorum!
İnternet ortamında hangi siteye gireceğim sizi ilgilendirmez!
ayrıca mahkeme kararıyla alakası yok.
Türk telekom telefon hattımı bilgisayarıma bağladığımda girebildiğim siteler sizin hizmetinizde giremiyorum!
GÜVENLİ İNTERNET PROFİLİ bir seçenekse ben bunu istemiyorum! Bu dayatmaya devam ederseniz hattımı pahalı da olsa başka bir operatöre taşıyacağım!
oyun odaklı olmayan ama yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek bir laptop olarak bunu buldum arkadaşlar.
sizce nasıl?
daha farklı öneriler neler olabilir?
Medikal monitör tavsiyesi.
Yüksek çözünürlüklü MR ve ve tomografi görüntülerinin kayıpsız ve doğru değerlendirilmesi için medikal monitör arayışındayım.
Her türlü öneriye açığım yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
GPU default ayarlarda yapılmış testler.
Türknet yetkililerine öneri.
2 yıl öncesine kadar bir fark yaratıp kotasız ve taahhütsüz diye çıktığınız bu yolda kullanıcılar olarak bizi türk telekom'un tekelinden kısmen de kurtardığınız için kendi teşekkür ederim.
100 m.bite kadar hızın 93 megabitini alabilmekteyim. Bunda hiç bir problem ya da şikayetim yok. Ama biliyorsunuz bir çok kullanıcının da talebi UPLOAD hızlarının artırılması yönünde. Bunla ilgili bir çok kez deste kaydı oluşturdum ama muhtemelen daha önceden worde kaydedilmiş metni kopyala yapıştır cevapları veriyorsunuz.
2 yıl önce farklılık yarattınız eyvallah. Bu nedenle 4 kişiyi türknet'li yapmış ve sayısız insanı da alması yönünde yönlendirmiş biri olarak, sizlerden ricam.
Madem türk telekom alt yapısı verebildiği upload hızlarıyla sınırlıyız. O halde türknet olarak türk telekomdan kullanıcıların tercihi üzerine UPLOAD paketi satın alma hizmetini vermiyorsunuz?
Yani Download paketi ayrı Upload paket hızını ayrı seçip tek bir fiyatta buluşturamaz mısınız?
Örneğin 50 megabiti kadar hız birine yetiyor olabilir ama Upload kısmında paketi 20 olarak isteyebilir.
93 megabit internetin olduğu yerde 4 megabit upload internet için gerçekten çok komik kalıyor.
Yani ayrı ayrı paketimizi kendimiz satın alsak ve oluştursak nasıl olur?
Madem türk telekom verdiği hıza kadar Upload verebiliyorsunuz. En azından Türk telekomla anlaşarak ücreti karşılığı yüksek upload hizmeti verebilirsiniz!
3080 fiyat hakkında fikir vermesi açısından sizce?
|
[Ryzen 9 5900X] [Asus Rog strix X570 E] [GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16] [XFX RX 6900 XT] [Samsung 970 Evo Nvme] [FSP Aurum PT 1200W] [Msi core liquid 360rh] [Dark guardian pro] [Samsung CHG70] |
Üçüncü Şahsın Şiiri Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu ağlardım |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.239
İkinci El Bölümü Mesajları: 169
Konularının görüntülenme sayısı: 92.190 (Bu ay: 1.470)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 681 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic