Discord veya Sykpe gibi uygulamaları kullanırken aynı anda youtubedan müzik açtığımda veya oyuna girdiğimde girer girmez, masaüstünde windows bildirimlerinde yani herhangi bir ek ses çıktığında kulaklıktan sinyal sesi gelmeye başlıyor, 2. kaynak sesi kapatmadıktan sonra gitmiyor ve kapattıktan sonra 7-8 saniye devam ediyor, çıkışı monitörün hoparlörine verdiğim zaman böyle bir sorun yok, her şeyi ayrı ayrı kullanırken bir problem yok, sesli görüşme ve beraberinde ek ses olunca böyle bir problem var sorunun nereden kaynaklandığını çözemedim yardımlarınızı bekliyorum. Kulaklık arctis 7 bluetooth
Normal şekilde kutuladığım ve herhangi bir darbe izine rastlamadığım kasayı kurduktan sonra hiçbir şekilde görüntü alamıyorum, anakart üzerinde dram sarı, cpu kırmızı ışık yakıyor, klavyeye de ışık gelmiyor.
Ekran kartı fanları, cpu fanı, kasanın ek fanları çalışıyor bunlarda bir sıkıntı göremedim.
İşlemci power pinlerini kontrol ettim bir sıkıntı yok, işlemciyi çıkarıp tekrar taktım, ramlerin yerlerini değiştirdim bunlar çözüm olmadı.
Taşınmadan önce normal çalışan bilgisayar taşındıktan sonra böyle oldu elimden gelen deneyebileceğim şeyler bunlardı, aklınıza gelen problemler nelerdir arkadaşlar çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Elimde PNY marka 4070TI var diğer hiçbir parçam yok aklımdaki bütçe 25bin bütün parçalar için yardımlarınızı bekliyorum bu işlerden çok uzak kaldım.
4070ti ve ryzen 5 7600 için psu ve kasa önerisi
700w'lı kasa ve sıvı soğutma mı yoksa 750w veya daha yüksek güç kaynağı mı emin olamıyorum tavsiyeleriniz nelerdir teşekkür ederim.
Herkese selamlar
Yurtdışından
Ekran kartı : MSI Gaming Trio RTX 4070TI
Anakart : MSI b650m
TR'den ise
İşlemci : AMD 7600X
SSD : Kingston KC3000 SKC3000S 1tb m.2
Ram : Kingston fury beast 32gb 5600mt
Arkadaşlar eksik parçalar Kasa-PSU-Cpu soğutucu
Uzun zamandır kasa dizmediğim için sormak istiyorum işlemci ile beraber spot soğutucu geliyor mu ve yeterli oluyor mu ?
2. sorum 750w psu bu sistem için yeterli midir?
3.sorum ise Kasayı psu'lu mu seçmek gerek yoksa ayrı ayrı mı almak gerekli?
bu denklem için bu eksik parçalara en uygun öneriniz nedir şimdiden çok teşekkür ederim.
MSI Gp62 6qe 675TR modeli
15.6 i7 6700HQ
GTX 950M
8GB RAM
256GB SSD
Klavyede çok kullanılan wsdaz tuşlarında silinmeler var kasasında çok göze batmamakla beraber çizikler var ne iyi ne kötü orta seviye diyebilirim kasa durumuna
Laptop fanı sağ mı sol mu nasıl anlaşılır?
Merhabalar laptop fanı ses yaptığı için internetten sipariş etmek istiyorum laptopta tek fan var ve kullanırkan bana göre sol üstte kalıyor ama arka kapağı açtığımız zaman fan sağımıza geliyor,intertten baktığımda sağ-sol laptop fanları ayrı olarak satılıyor hangi tarafı baz alıp sipariş etmeliyim? :D
Laptop modeli MSI Gp62 6qe 675TR
Bu konu hakkında hiçbir şey bulamadım internette sanki tek ben bilmiyormuşum gibi :D
|
5-6 bin arası programlama için Laptop tavsiye
|
|
Özledik Be Kaptan.. |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.068
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 23.838 (Bu ay: 204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.195 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic