BOOM
|
F30 320i ed Marş Sorunu
Merhaba
2016 320i ed LCI aracımda tek marşta bazen çalışmıyor ve star stop aktifken stop edip tekrar marş istiyor
Akü değiştirdim sıfır aldım şarj dinamosuna baktırdım bu sorun hala devam ediyor istanbuldayım ne önerebilirsiniz başına gelen varmıdır ?
Telefon Hattını Kablosuz Uzatma
Merhaba
Superonlineda modem değişikliği yapıldı eski modemimde telsiz telefonu modemle eşleştirip sabit numaramıda kullanabiliyordum yeni modemde H267A böyle bir özellik maalesef yokmuş ancak telefon çıkışından kablo ile bağlamam gerek ama ben kablo çekmek istemiyorum böyle piyasada kablosuz telefon hattı iletebilen bir cihaz varmıdır veya superonlineda böyle birşeyi tecrube edip modeme kablosuz telefonu bağlayabilen varmıdır ?
Modem H267A
Telsiz Telefon Gigaset As180
Telefon Hattını Kablosuz Uzatma
Merhaba
Superonlineda modem değişikliği yapıldı eski modemimde telsiz telefonu modemle eşleştirip sabit numaramıda kullanabiliyordum yeni modemde H267A böyle bir özellik maalesef yokmuş ancak telefon çıkışından kablo ile bağlamam gerek ama ben kablo çekmek istemiyorum böyle piyasada kablosuz telefon hattı iletebilen bir cihaz varmıdır veya superonlineda böyle birşeyi tecrube edip modeme kablosuz telefonu bağlayabilen varmıdır ?
Modem H267A
Telsiz Telefon Gigaset As180
.zepto Virus Hakkında
Uygulamalardaki Google Reklamlarını Engelleme
|
Paramanya
|
windows 8.1 64 Bit Bilgisayarım Özelikler Açılmıyor
|
Meslek: Gümrük Müşaviri
Fazla Ciddiye Alma Bu Hayatı...
Nasıl Olsa İçinden Canlı Çıkamayacaksın... |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 473
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.970 (Bu ay: 162)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar