C3 Feel Geri Görüş Kamerası & Garanti
Merhabalar, aracım 2023 model c3 Feel paket. Egem otomotive sorduğumda geri görüş kamerası takmadıklarını uyumlu kamera olmadığını söylediler, bu durumda dışarıda taktırmam gerekecek ancak garanti dışı kalıyormuş. Bu nasıl iş ben anlamadım yetkili servis geri görüş kamerası takmıyor, dışarıda takınca da garanti dışı kalıyormuş tesisat hatta ve hatta motorun bile garanti dışı kalabileceğini söylediler. Daha önce bu tarz bir durum yaşayan var mı? Kendim alıp başka bir yerde taktırsam gerçekten garanti dışı mı kalacak aracım?
Vodafone Net Paket Kaybı.
Merhabalar, oyunlarda sürekli paket kaybı ve zaman zaman yüksek ping sorunları yaşıyorum, alt yapım superonline İzmir' de oturuyorum. Toplamda 2 kez müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım fakat çözmeye yanaşmadılar. BTK üzerinden şikayet ettim aklımızla oynar gibi sorunsuz kullanıyorsunuz diyip kapatmış konuyu BTK. Bu tarz bir problem yaşayıp çözebilen var mı? Varsa rica etsem yardımcı olabilir mi? Ayrıca modem berbat 2-3 cihaz bağlandı mı kopmalar yaşanıyor ve akşam saatlerinde hız düşüyor.
Grim Batol' da guild arıyorum.
Merhabalar oyunu 15 gündür oynuyorum, alliance tarafındayım, ortamı güzel oyunun inceliklerini öğrenebileceğim bir guild arıyorum. Class balance druid, yaş 25.
Valorant Paket Kaybı Ve Ateş Etmeme Sorunu.
Merhabalar, vodafone fiber kullanıcısıyım oyunda sürekli paket kaybı yaşıyorum. Anlık olarak %14-50-100 gibi kayıplar yaşıyorum. Daha önce bu sorun başına gelen varsa çözüm hakkında yardımcı olabilir mi? Ek olarak sanırım bununla alakalı silahla sürekli ateş etmek istediğimde ilk 1 veya 2. mermiden sonra ateş etmeyi bırakıyor. Destek ile iletişime geçtim ama yardımcı olamadılar. İnternet üzerindeki çoğu çözümü denedim işe yaramadı.
Rainbow Six Siege Mikrofon sorunu...
|
Bf 1 Tur Sonu raporları gözükmüyor
|
Cs go ses problemi.
|
|
Cs go Temporary Cooldown
|
curse voice key
|
Meslek: Öğrenci
K{a}r{ş}ıYa{k}a |
FCDB16A4BA1843018B741D0BF66DD0FF.jpg |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 840
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 10.934 (Bu ay: 99)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun