xioami mi stick açılma ekranında kalıyor!
cihaz açılmıyor bu şekilde kalıyor
MacBook Air m1 pil sağlığı
arkadaşlar cihazımı alalı 18 ay oldu genelde kullanım senaryom masamın üzerinde şarja yakın bende pil döngümün artmaması için genelde şarjda kullanıyorum. yoğun kullandığımı söyleyebilirim günde 8 saat gibi hergün. genelde şarjda kullandığımdan pil döngüm henüz 62 pil sağlığım %91 duruma düşmüş durumda. hızlı mı yıpranıyor diğer kullanıcıların durumunu merak ediyorum
Big Sur sonrası boot camp'te sentinal okumuyor ?
bigsur güncellemesinden sonra paralles çalışmadı yeni sürümü yüklememi istedi bende yeni sürümünü yükledim çalıştı, satın aldığım mühendislik programının sadece windows sürümü mevcut olduğundan dolayı ben paralles üzerinden çalışabiliyorum, kullandığım mühendislik programı çalışacağım zaman usb dongle takmam gerekiyor, şimdi sorun şu bilgisarı kapatıp option tuşuna basarak windows ile çalıştırdığımda Sentinel normal şekilde çalışıyor, flash'ın üstündeki ışık yanıyor, fakat paralles üzerinden dongle taktığımda ışık yanmıyor çalışmıyor. normade imlecin olduğu yerde Sentinel yazısının üstüne tıklayınca flash'ı üstündeki kırmızı ışık yanması gerekiyordu.
(13' 2016 MacBook)
windows kapattıktan sonra yeniden açılıyor
|
App data 53 gb olması normal mi ?
Starbucks kurumsal çalışmak mümkün mü
|
mac os (mojave) age of empire 2 hd nasıl kurarım ?
|
macbook açılırken bana şifre sormasını istemiyorum
age of empire 2 hd
macbook şarj etme kullanma grafiği ?
|
kymco granddink250cc acer travelmate 6291 12.1' honda civic 2009 hyundai accent 2004 n95 |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 279
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 12.598 (Bu ay: 122)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar