Arkadaşlar konuyu lütfen önce çıkartalım...
13.11.2020 tarihinde “Birevim” isimli satıcıdan 402192368 numaralı sipariş numarasıyla satın almış oldugum DJI Mavic Flymore Combo Drone ürünüyle ilgili satıcı sahte kargo numarası girdi ve ürünü asla göndermedi...
Bununla ilgili müşteri trendyol müşteri hizmetlerine kayıt açtım .. Karşılıgında özür dileyip iade talebi oluşturdular…
Aradan 17 gün geçti ve iade talebim red edildi… Gerekçe olarak satıcıya boş kutu iade etmişim.
Ayrıca satıcı ile hiç bir şekilde iletişime geçemiyoruz. Ve satıcı benim gibi en az 10 kişiyi madur etti.
Sonuç olarak parayı ödedim ve ürünü asla alamadım ..
Trendyol gibi bir firmanın bu tür dolandırıcılara fırsat vermesine ve yaşanan problem sonucunda hiç bir şekilde destek vermemesini, yetkili kimseye ulaştırmamalarını anlayamıyorum...
Ayrıca ne yapabilecegim konusunda aydınlatırsanız çok sevinirim.. Bugün başıma gelen sizlerinde başına gelebilir….
Edit: 05.12.2020
Öncelikle herkese teşekkürler.
Arkadaşlar sonunda müşteri temsilcisine bir şekilde baglandım. ama onlarda kayıt açmaktan başka bir şey yapamıyorlarmış. Israrla yetkili talep ettim fakat onunlada görüştürmüyorlar.
Kayıt açtıgını belirtti. dedim takip numarası verin bari her seferinde hikayeyi baştan anlatmaktan dilimde tüy bitti.. o da yokmuş.. yetkiliye sadece mail atıyorlarmış ve ne satıcının nede yetkilinin hiç bir şekilde kontak bilgisini paylaşmıyorlar...
Trendyoldan ürün alırken gerçekten 5 kere düşünün. ürün elinize gelirse ne ala ama gelmediği noktada hiç bir şekilde muhatap bulamıyorsunuz...
Kredi kartına harcama itirazı yaptım. e devletten THH a başvuruda da bulundum.
Umarım paramı bir an evvel kurtarabilirim.
VERİ KURTARMA FİRMASI VE BAŞIMA GELENLER...
|
iki kişilik güzel bir yarış oyunu
|
Notebook-LCDTV-Philips sinema sistemi baglantı sorunsalı
|
|
Aynı anda 3 yada 4 lcd den görüntü alabilmek?
|
C4 VTR Airbag açılmış fakat serviste yapılmış alınırmı???
|
IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???
|
İnce silindir Şeklinde lpg tankı
|
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 236
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 10.061 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 234 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar