Gibirnet müşteri hizmetleri
@GIBIRNET'ten şu an itibariyle kurtulmuş biri olarak,
Hattımı yaklaşık 1 sene firmada 90/8 olarak kullanıyordum. Sonra ne olduysa 35/8 olarak düşürdüler.
Müşteri hizmetlerine yazıyorum, cevap vermiyorlar. Verselerde 10 şey söylüyorum, 1 tanesine cevap veriyorlar.
Delirttiler beni, bana cevap veren PC'den haberi yok ya da işine öyle geliyor. Bende hattımı @efsanenet'e taşıdım, 90/20 olarak kullanıyorum. gececek arkadaslar şunu bilsinler: Müşteri hizmetleri adamı çıldır + okuma bilmiyor veya kör yarım görüyor.
muhabbet daha uzun detaylana bilirde yazmaktan bıktım gerekte yok
Türknet Geçiş Yapacaklar Lütfen Dikkat etsin
Merhaba arkadaşlar ben 3-4 senedir türknet abonesiyim herhangi bir sorun ile karşılaşmadım müşteri hizmetlerini aramamı gerektiren zaten faturalarda otomatik ödemede herşey tıkırındaydı taki hattımı yalın internet geçirmek isteyene kadar
sakin müşteri hizmetlerinin eline düşmeyin tehtit edenmi ararsın saçma sapan seyler söyleyenmi çeken bilir
1 haftadır ekiplerine ulaşamadılar telefonları kesikmiş galiba
Türknetin izmite özel sorunu DSL-AC51 (ÇÖZÜLDÜ)
|
Karambit | Katliam (Az Aşınmış) Satılık
|
Karambit | Katliam (Az Aşınmış) Satılık
|
Panorama Arkaplan Değiştirme
|
Panoramic View Güncellemesi (Menü Değişti)
|
Kişisel Oyun Verisi Guncellemesi
|
Usp cyrex fn veya Road Rash (alındı )
|
Space Soldiers dağıldı!
|
İlgi Alanları: Bilgisayar, Elektornik, Pes, Bjk
Steam :http://steamcommunity.com/id/HaYTo Youtube :https://www.youtube.com/haytokoraz |
En iyi Günümüzde BeşiktaşLı Olduysak En Kötü Günümüzde Siyah Giyip Beyaz Güllerle Yas Tutmasınıda Biliriz Biz Gerçek Taraftarız! Biz KarakarTaLız! |
En iyi Günümüzde BeşiktaşLı Olduysak En Kötü Günümüzde Siyah Giyip Beyaz Güllerle Yas Tutmasınıda Biliriz Biz Gerçek Taraftarız! Biz KarakarTaLız! ROM manyağı bir telefonum oldu... hangi romu kullandığımı ben bile unutuyorum... • |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 879
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 11.587 (Bu ay: 532)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 75 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun